Våre microsites

help_support_microsites

Våre microsites

Invacare har flere produktspesifikke sider for våre merkevarer. For å lære mer om produktspesifikasjoner, kan du klikke deg inn på våre ulike microsites. Sidene inneholder informasjon som går mer i dybden på bestemte produkter eller produktgrupper. Flere av sidene er på engelsk, men vi regner dem som relativt selvinstruerende med både bilder og videoer. Vi håper du finner sidene nyttig: 

Invacare Docs er en portal som gjør det enkelt å finne viktig dokumentasjon tilhørende våre nåværende og utgåtte produkter. Med noen få klikk kan du raskt laste ned, og sende brukermanualer, servicemanualer, reservedelskataloger, samt tester og sertifikater for hvert enkelt produkt fra Invacare. 

https://invacaredocs.com/norge-no/ 

Invacare Rest har som mål å støtte pleiere og omsorgspersoner ved å veilede vedkommende for å finne den beste løsningen for brukeren. Denne fordelaktige plattformen lar oss dele kunnskap og innovative løsninger, og hjelpe deg med å finne den beste elektriske sengen og madrassen for å dekke behovene til både deg og hver enkelt bruker. 

https://invacarerest.com/ 

Lær mer om kontrollsystemet LiNX fra Invacare, og den smarte teknologien som bidrar til økt mobilitet. Opplev mer med Invacare LiNX kontrollsystem. 

www.invacarelinx.com 

Invacare Rea-nettsiden presenterer våre løsninger innen komfort rullestoler: Innovative rullestoler med tilt og mange tilpasningsmuligheter, samt et bredt utvalg av tilbehør som passer til en rekke ulike behov. 

www.invacarerea.com

Invacare MyOn manuell rullestol presenteres i dybden på en egen nettside: Finn den beste passformen tilpasset din livsstil og rullestolen egnet for din hverdag. 

www.invacareaction5.com

Scootere fra Invacare: Vi har løsninger som gir stor grad av autonomi, som bidrar til at brukere kan leve et aktivt liv på egne premisser. Alle våre elektriske rullestoler er prisforhandlet. Scooteren Comet Alpine, som etter mange år på avtale med NAV er blitt velkjent i det norske markedet. 

https://www.invacarescooter.com/

Invacare tilbyr et utvalg av oksygenkonsentratorer som blant annet den prisbelønte Homefill hjemmefyllesystemet til flere stasjonære oksygenkonsentratorer. Sjekk ut de to produktkategoriene stasjonær og bærbar for å lære mer om funksjonene, kliniske bevise og tilhørende medisinke dokumenter som viser til kvalitetsgaranti. 

https://www.oxygen-therapy.net/