Küschall Compact 2.0

Küschall Compact 2.0 er en manuell aktiv kryssrammestol, designet til rullestolbrukere som har behov for en foldbar, kompakt og funksjonell rullestol med svingbare benstøtter. Küschall Compact 2.0 kan enkelt tilpasses etter ønsker og behov.

Stolen kommer også med fast front, og hemi front for lavere setehøyde.

Küschall Compact 2.0 er en svært pålitelig rullestol i høy kvalitet. Compact 2.0 er en kompakt og sammleggbar rullestol for den aktive brukeren, og leveres i stort spekter av setebredder og -dybder. Foldemekanismen sikrer at brukeren enkelt kan folde stolen ved å tak i ryggstroppen og trekke i setetrekket. Dette i kombinasjon med den lette vekten bidrar til at bruker og ledsager enkelt kan løfte rullestolen inn og ut av bilen i forbindelse med transport.

Küschall Compact 2.0 er en elegant og praktisk rullestol, med et gjennomtenkt design som gir brukeren en sikker og god kjøreopplevelse. Compact 2.0 er produsert i samråd med aktive brukere, terapeuter og ingeniører noe som gjør rullestolen til den ultimate kombinasjonen av pålitelighet, ergonomi og design. Compact 2.0 gir god sittekomfort og støtte, samt lett å kjøre.

Stolen kan leveres med både swingaway benstøtter, fast front, og hemi front.

Rullestolene i Küschall 2.0-serien bruker den anerkjente designteknologien “Hydroforming”. Hydroforming er en designteknologi som gjør det mulig å forme metallet til lette, stive og sterke biter. Det gir nye muligheter for komplekse deler som er sterkere, lettere og mer stive, noe som igjen gir økt robusthet og bedre kjøregenskaper.

Smarte egenskaper

  • Smart design: Stabil og elegant kryssramme design.
  • Brukervennlig: Lette, svingbare og avtagbare benstøtter.
  • Kjøreegenskaper: Robust og pålitelig rullestol med høy kvalitet og smarte løsninger.
  • Reisevennlig: Kompakt størrelse.
  • Tilpasningsvennlig: Mange tilpasningsmuligheter og stort tilbehørsprogram
  • Personlig: Mange farge- og designmuligheter for et personlig preg.
  • Ergonomisk grep på frontrammen: Bedre grep ved forflytning
  • Belter fra BodyPoint 
  • Ryggputer fra Matrx 
  • Sitteputer fra Vicair

Elektrisk hjelpemotor til din manuelle rullestol!

Küschall Compact 2.0 kan også benyttes i kombinasjon med våre Alber hjelpemotorer E-fix og Emotion, som er elektriske hjul til rullestolen hvor bruker selv og/eller ledsager styrer kjøringen. Hjelpemotoren fjernes enkelt ved transport slik at rullestolen er fortsatt sammenleggbar og liten. Perfekt når man er mye på farten!Brosjyremateriell (1)

Ordreguide (1)

Brukermanual (1)

Servicemanual (1)

Tester og sertifiseringer (1)