KÜSCHALL K-SERIES 2.0

Küschall K-series 2.0 fra Invacare er en aktiv rullestol med svært gode kjøreegenskaper og bredt tilbehørssortiment, i tillegg til flere innstilling- og justeringsmuligheter. Den manuelle rullestolen er utviklet i samarbeid med terapeuter, spesialister og ingenører, og tilbyr den aktive rullestolbrukeren alt man trenger i en aktiv hverdag. K-serien er symbolet på Küschall-verdiene, og rullestolen er et ikon innen design og en trendsetter innen fastrammerullestoler.

Den ikoniske K-Series 2.0 er den idelle lette rullestolen for en aktiv hverdag. Den unike og tilpasningsvennlige setemodulen kan justeres uavhengig av rammen og er enkel å justere. Enten det er behov for en mer stabil posisjon eller mer avanserte kjøreegenskaper, kan K-series 2.0 tilpasses brukerens behov og livsstil.

Rullestolene I Küschall 2.0-serien bruker den anerkjente designteknologien “Hydroforming”. Hydroforming er en designteknologi som gjør det mulig å forme metallet til lette, stive og sterke biter. Det gir nye muligheter for komplekse deler som er sterkere, lettere og mer stive, noe som igjen gir økt robusthet og bedre kjøreegenskaper. 

Smarte egenskaper:

  • Unik foldemekanisme: Den foldbare ryggen har 6 forskjellige ryggvinkler for best mulig støtte.
  • Hydroforming: Den unike K-serie har blitt enda bedre og har fått et elegant og moderne uttrykk, som gjenspeiler de nyeste trendene på markedet.
  • Ergonomisk ryggbøylen: Det elegante og hydroformede ryggbøylen gir bedre grep og gjør rullestolen enklere å løfte.
  • Ergonomisk grep på frontrammen: Bedre grep ved forflytning
  • Allsidig setemodul: Setemodulen kan justeres uavhengig av rammen og kan tilpasses slik at den passer deg perfekt.
  • Høy kvalitet: Den manuelle rullestolen er utviklet med materialer av høy kvalitet som bidrar til forlenget levetid.
  • Belter fra BodyPoint 
  • Ryggputer fra Matrx
  • Sitteputer fra Vicair

Elektrisk hjelpemotor til din manuelle rullestol!

Küschall K-series 2.0 kan også benyttes i kombinasjon med våre hjelpemidler Smoov, Emotion og Efix. Hjelpemotorene fjernes enkelt ved transport slik at rullestolen fortsatt er sammenleggbar og kompakt. Perfekt når man er mye på farten! 


Brosjyremateriell (1)

Ordreguide (1)

Brukermanual (1)

Servicemanual (1)

Tester og sertifiseringer (1)