Anbud sitteputer fra 1. juli 2015 er godt i gang

Den nye rammeavtalen for sitteputer med trykksårsforebyggende egenskaper er nå godt i gang, og mange har merket at vi nå er tilbake med et bredt spekter av Vicair-puter. Få full oversikt her!

Vicair

Den 1. juli startet NAVs rammeavtale for sitteputer med trykksårsforebyggende egenskaper. Mange er glade for at vi nå er tilbake med fullt sortiment på trykkavlastende puter. Ønsker du en gjennomgang med oss? Finn din Invacare-kontakt her og book et møte!

Her kan du lese mer om hver av de prisforhandlede putene, som er en del av vårt brede spekter med Vicair trykkavlastende puter.

Nøkkelegenskaper for Vicair:

  •  Hundrevis av trekantende SmartCells som glir lett mot hverandre og tilpasser seg kroppens konturer
  •  Sortimentet dekker alle behov fra lav til høy risiko, og hver pute kan tilpasses individuelt for å gi optimal trykkavlastning og posisjonering
  •  Krever ingen daglig vedlikehold og er svært trygge i bruk


Mer informasjon om Vicair sitteputer finner du her.

Vicair Liberty-serien
Vicair LibertyPost 2 Liberty
Post 2: Sittepute der bruker/eller brukers omgivelser ikke skal innstille puten – parallell rammeavtale


Vicair Liberty 
består av silikonbelagte celler som former seg etter brukerens kropp og gir optimal støtte og trykkfordeling. Puten har to kamre for å forhindre fremoverglidning, og leveres med bekkenstabilisator. Liberty har nå en toveis ventil som justerer lufttrykket. Egnet for for de med lav risiko for å utvikle trykksår.

Brosjyren for Liberty-serien finner du her.

 

Vicair Academy-serien
Post 3 Adjuster

Academy Adjuster
Post 3: Sittepute hvor det skal kunne innstilles hvor langt ned i materialet den enkelte bruker synker – parallell rammeavtale


Adjuster 
kan tilpasses ulike behov, som ulik benlengde eller bekkenstilling. De mange justeringsmulighetene og den gode trykkavlastningen gjør dette til en svært god pute for de med komplekse posisjoneringsbehov. Puten består av fem kamre.


 


Academy VectorPost 5 Vector

Post 5: Sittepute som kompenserer/korrigerer for asymmetri og/eller feilstillinger – parallell rammeavtale

Med sine åtte kamre gir Vector svært god stabilitet og motvirker fremoverglidning. De to sidekamrene støtter bekkenet og forhindrer utoverrotasjon, samtidig som de fremre kamrene forhindrer innoverrotasjon.


 Post 6 ActiveAcademy Active
Post 6: Sittepute som gir god støtte under forflytning – parallell rammeavtale

Active er en kombinasjonspute av skum og SmartCells. Fronten i skum gir god støtte ved forflytning, og den bakre delen består av tre kamre som sikrer god støtte og komfort, og forebygger trykksår. 

Brosjyren for hele Academy-serien finner du her.

Siste nyheter