Lær mer om NordBed Ultra

Designet for pasienter med demens

ERGOMOVE™ TEKNOLOGI - SIKKERHET – SELVSTENDIGHET

Last ned NordBed katalogen

Demens skyldes sykdom i hjernen. De vanligste symptomene er dårligere hukommelse, problemer med språket og vanskeligheter med daglige gjøremål. I dag har over 77 000 mennesker i Norge demens, og trolig vil antallet dobles fram mot 2040. Over 350 000 er nær pårørende til en med demens (kilde: https://nasjonalforeningen.no/demens/hva-er-demens/).

Det finnes i dag ikke noe behandling som kan kurere eller stanse utviklingen av demens. Invacare jobber kontinuerlig med å utvikle hjelpemidler til fordel for pasienter med demens, pleiepersonale samt deres pårørende. I Invacare er vi solte over å kunne tilby en helt ny pleieseng NordBed Ultra. NordBed Ultra kan konfigureres for å oppfylle de spesielle kravene til pasienter som lider under demens. Pleiesengen gir pasienten høy grad av sikkerhet og selvstendighet samt forenkler pleiesituasjonen. 

Hjemmekoselig estetikk

NORDBED ULTRA BE291_270x220.jpg
NordBed Ultra tilbyr et bredt spekter av gavler, langsider og sidegrinder i ulike trefarger, for å kunne gjenskape et så gjenkjennelig og normalt miljø som mulig for pasienten.

Svært myke trekk i sterke farger 

NORDBED ULTRA BE25_270X220.jpg
Det myke trekket har en myk tekstilstrukturoverflate som gir en sensorisk
stimulering. Personer som lider av demens kan ha vanskeligheter med å gjenkjenne nye omgivelser. Tilgjengelig i ulike farger: blå, rød, grønn.

Lav liggeflate

NORDBED ULTRA BE08_270x220.jpg
Lav liggeflate som sikrer en trygg og smidig forflytning. Reduserer risikoen for fall og uhell.

Under-bed light 

NORDBED OPTIMO90 BE02_270X270.jpg
Lyset kan enkelt slås av og på med håndkontrollen eller en sensor som reguleres ved inn og utstigning. Under-bed-light reduserer risikoen for fall og uhell.

Ergomove teknologi

NORDBED ULTRA BE03_270x220.jpg
Løfter pasienten komfortabelt til en aktiv sittestilling. I aktiv sittestilling kan pasienten enkelt spise, drikke og lese, samtidig som trykkfordeling opprettholdes.
 
Sikkerhet og selvstendighet


NORDBED ULTRA BE27_270x220.jpg
Det er også viktig med en god trykksårforebyggende og komfortabel madrass med inkontinenstrekk i kombinasjon med rett pleieseng. For å lære mer om NordBed Ultra eller våre madrasser, ta kontakt med en av våre konsulenter eller bestill NordBed katalogen eller vår Madrass katalog.

Last ned madrasskatalog

Siste nyheter