Softform Premier Spinal har flere spennende funksjoner som blant annet ideell komfort og god trykkfordeling. Madrassen er spesielt utviklet for de med ryggmargsskader. Softform Premier Spinal egner seg for de med spesielt høy risiko for å utvikle trykksår. Madrassen gir optimal støtte for å dekke et bredt spekter av komfort- og justeringskrav ved ryggmargsskader.

Softform Premier Spinal leveres med dobbel skuminnsats, som gir mulighet for en skreddersydd løsning uten å måtte bytte til en annen softform madrass. Skummet kan enkelt byttes ved sengekanten for å redusere ventetiden for brukeren og begrenser behovet for langvarig forflytning. Skummet ligger parallelt med sidestøttende og fremmer effektiv pleie, håndtering og forflytning, uten at det påvirker liggestilling og trykkfordeling.

Softform Premier Spinal
Softform Premier Spinal
Softform Premier Spinal

Invacare Premier Spinal har en unik løsning med to ulike skuminnsatser som gir muligheten å velge mellom to stabile støtteflater med høy komfort. Valget mellom skuminnsatser er individuelt for hver bruker, og begge madrassene reduserer shear og gir god trykkfordeling. Madrassen er designet for å samsvare godt med rammen på elektriske senger.

Smarte egenskaper:

  • Smittevern: En tynn platilon-film integrert I madrassen omgir det indre skummet som reduserer risikoen for at væske skal trenge gjennom.

  • Krever ikke å snu eller rotere: Madrassen krever ikke at man må snu eller rotere, som begrenser problemer med manuell håndtering.

  • Unik dobbel skuminnsats gir to underlag alternativer: Gir økt stabilitet, komfort og trykkavlastning.

  • U-formet skumbase: Dette forenkler forflytninger med effektiv sidestøtte.

  • Klaff som skjuler glideslåsen: En klaff som beskytter glidelåsen langs hele siden. Dette reduserer risikoen for væskeinntrenging og forhindrer forurensning av skumkjernen.

  • Stabil støtteflate: Softform Premier Spinal tilbyr to ulike skuminnsatser som gir en skreddersydd løsning uten behovet for å måtte bytte til en annen madrass.

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Velg mellom enkle, standard madrasser i skum til mer avanserte skummadrasser, statiske luftmadrasser og trykkavlastende vekseltrykkmadrasser.