Statiske luftmadrasser

Kampen mot trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Trykksår hos eldre og personer med nedsatt funksjonsevne er et utbredt helseproblem. Hos Invacare tilbyr vi et bredt sortiment av trykkavlastende og forebyggende hjelpemidler til eldre og personer med funksjonsnedsettelser. Sortimentet inkluderer forskjellige typer av statiske og dynamiske luftmadrasser. Vårt sortiment av trykkavlastende statiske luftmadrasser gir god liggekomfort for brukere med risiko for å utvikle liggesår og trykksår. Flere av våre luftmadrasser kan også anvendes til brukere med trykksår, hvor madrassene brukes til å støtte behandling og pleie av sår.

Carebed madrass

Carebed

Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et bredt sortiment av både trykkavlastende madrasser og puter som et supplement til forebygging og...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

En avgjørende faktor, ved utvikling av trykksår, er underlagets mottrykk. Mange madrasser gir ofte et høyere mottryk enn kapillærtrykk. Ved immobilitet over tid stoppes blodstrømmen på utsatte steder og forårsaker trykksår. Når du bruker Invacares statiske luftmadrasser, reduseres mottrykket. De trykkfordelende madrassene lar kroppen synke ned i underlaget slik at trykket fordeles på en større overflate.

Trykkfordeling basert på statisk luft

Vårt sortiment av statiske luftmadrasser består av to madrasstyper: Invacare Carebed overmadrass og Vicair madrass (les mer om dette under kategorien Vicair madrass).

Madrassene er basert på to forskjellige teknologier. Carebed er en trykkavlastende toppmadrass som er fylt med luft ved hjelp av en pumpe før bruk, og når madrassen brukes plasseres den på toppen av en standard skummadrass. Invacare Vicair madrassen er en helmadrass, som har den velkjente Vicair teknologien. Dette gir en dynamisk liggeflate med fremragende trykkavlastning ved hjelp av flere hundrede små luftfylte Vicair SmartCells. Vicair madrassen er oppdelt i 36 kamre og bygget opp på en stabil bunn av kaldskum.

Felles for begge luftmadrasser er at de oppfyller de vesentlige kravene til god liggekomfort og trykkfordeling for brukeren. Våre luftmadrasser er perfekt egnet til bruk I hjemmepleien og institusjoner til brukere med høy risiko for å utvikle trykksår. Luftmadrassene er enkle å håndtere og rengjøre, slik at det tas hensyn til et godt arbeidsmiljø pleiepersonalet. Madrassen er tilgjengelig i ulike størrelser og kan leveres med et praktisk og vaskbart trekk.

Invacares statiske luftmadrasser kan anvendes I private hjem, institusjoner og sykehus.

Trykkavlastende madrasser bør for optimal effekt alltid anvendes med en pleieseng eller i en sykehusseng. Luftmadrassen anvendes I forbindelse med omsorg, forebygging av trykksår, pleie og behandling av trykksår for den sengeliggende brukeren og I kombinasjon med en elektrisk seng.

Invacare har et bredt sortiment av antidecubitus madrasser, som inkluderer skummadrasser, dynamiske luftmadrasser, samt trykkavlastende madrasser til brukere med middels til høy risiko for å utvikle trykksår. For mer informasjon om madrasser til anvendelse I pleie eller sykehusseng, kan du finne vår fulle madrassortiment til trykksårforebygging, ved å klikke på kategorien Madrasser.