Våre merkevarer

Produktutvikling hos Invacare skjer alltid i samarbeid med brukere, terapeuter, teknikere og annet faglig personale fra regionen produktet skal lanseres. Når alle prototyper er klare, testes produktet dels i våre egne laboratorier og dels på akkrediterte testsentre. Alle våre produkter er testet etter de gjeldende europeiske og internasjonale standarder, og et hvert produkt er CE-merket. Denne prosessen er med på å sikre at det endelige produktet oppfyller våre egne og markedets høye krav til funksjonalitet, holdbarhet og kvalitet.

Alber

Logo: Alber, leverandør, invacareAlber er spesialist på elektromobilitet, som er enkel å ta i bruk. Med over 50 internasjonale patenter, er Alber markedsledende innenfor elektrisk tilbehør til rullestolbrukere. Alber jobber hele tiden for å forbedre sine produkter, for å øke friheten til brukerne, og gjøre arbeidshverdagen til pleierne enklere.

 

Aquatec

Logo: Aquatec, leverandør, invacareAquatec leverer trygge hjelpemidler til bad og våtrom. Aquatec tilbyr alt fra håndtak, krakker og dusjstoler, til personløftere og toalettstoler.

 

Dolomite

Logo: Dolomite, leverandør, invacareDolomite leverer ganghjelpemidler som krykker, stokker, gåstativ og rullatorer. Dolomite har vunnet flere designpriser, og vektlegger stil kombinert med funksjonalitet i sine produkter.

Invacare

De fleste av Invacares produkter er egne merkevarer. Blant annet er Invacare en av verdens største og ledende leverandør av elektriske rullestoler. De elektriske rullestolene til det europeiske markedet produseres på Invacare-fabrikken i Tyskland.Logo: Invacare

Invacare Action er en serie med praktiske transportrullestoler med optimale kjøreegenskaper, lett håndtering og gode justeringsmuligheter. Invacare Action stolene produceres på Invacare-fabrikken i Frankrike.

SB og ScanBeta sengene fra Invacare er utviklet med sikkerhet som første prioritet.I tillegg har sengene et høyt funksjonalitetsnivå, med fokus på komfort for brukeren, og optimalt arbeidsmiljø for pleiepersonalet.

Madrassene fra Invacare er utviklet med henblikk på optimal liggekomfort og trykkavlastning, uten at gå på kompromis med hygiene og brukervennlighet.

Invacares personløftere og seil er utviklet med brukeren i fokus, og dermed sikres altid den best mulige og mest sikre forflytningssituasjon.

Invacares respiratoriske hjelpemidler har mottatt flere utmerkelser for nytenkende design og god kvalitet. Produktene er med på å forbedre livskvaliteten til brukere over hele verden.

Invacare Rea

Logo: Rea, leverandør, invacareRea leverer rullestoler for passive brukere. Med over 50 års erfaring og ekspertise er Rea et sikkert valg med tanke på posisjonering og sittekomfort.

Küschall

Logo: Küschall, leverandør, invacareKüschall leverer manuelle rullestoler for aktive brukere, og har et bredt sortiment for alle typer brukere.

Top End

Logo: Top End, leverandør, invacareTop End produserer Invacares sportsrullestoler, som kan brukes til en rekke idretter. Stolene produseres i USA.