Rammeavtale for manuelle rullestoler

Fra 1. oktober 2016 gjelder ny rammeavtale for manuelle rullestoler fra NAV.

Küschall - Yasmin

Vi har gleden av å presentere et bredt utvalg av manuelle rullestoler som er med i rammeavtalen med NAV som gjelder fra 1. oktober 2016. Vi er spesielt glade for å igjen være godt representert med rullestoler fra küschall, som er kjent for innovative, lette og stilrene aktive rullestoler.
Post 1
küschall KSL er vinner av post 1 «Lett, aktiv rullestol med fastramme og fast benstøtte», og er i tillegg den letteste stolen vi er inne med på rammeavtalen. küschall Advance er med i både post 1 og 2, og er i post 1 rangert som nummer tre.

                                                                                                                            

Post 2 og 3
 
I post 2, «Aktiv rullestol med fastramme og fast benstøtte» er Invacare inne med hele fire stoler. Vinner av posten er küschall K-Series, som blant annet kombinerer lav vekt med god stabilitet. küschall K-Series Attract er rangert som nummer tre i posten, etterfulgt av küschall Advance som i denne posten er rangert som nummer fire. Invacare XLT, som i likhet med küschall Advance er med i to ulike produktposter, er i post 2 rangert som nummer fem. I post 3 «Aktiv rullestol med fastramme og avtakbar benstøtte» er stolen eneste produkt med avtale. 

Post 4

küschall Compact Attract er i post 4 «Aktiv rullestol med sammenleggbar ramme og avtakbare benstøtter» rangert som nummer én, og er dermed vinner av posten. Invacare MyOnHC er en ny stol i det norske markedet, og er rangert som nummer tre i posten. Spesielt for denne stolen er rammekonstruksjonen og at ryggen kan felles frem for lagring og transport.

Post 5,7 og 8 

En kjenning for mange, Rea Spirea®4 NG, er med som nummer to i post 5 «Allround rullestol med sammenleggbar ramme og avtakbare benstøtter». Nyheten Rea Dahlia® er rangert som nummer tre i post 7 «Allround rullestol med fastramme, tilt og avtakbare benstøtter». Dahlia® kan bygges svært lavt og har beskjedne ytre mål. I post 8, «Komfortrullestol» er Rea Azalea® rangert som nummer tre.

Tilbehør 

I tillegg lanserer vi nå Invacare Matrx® som tilbehør til våre manuelle rullestoler. Matrx® er et fleksibelt ryggsystem som gir unike muligheter for optimal posisjonering av brukere i alle typer rullestoler.
De aller fleste av våre rullestoler kan også kombineres med hjelpemotorer fra alber, og med dette tilføre ekstra kraft og rekkevidde til en manuell rullestol.

   

 
 

 

Siste nyheter