Manuelle rullestoler barn

Manuelle rullestoler barn

Invacares rullestoler til barn tar vare på de små. Selv når de vokser!

Våre rullestoler til barn er utviklet for å dekke denne gruppens behov for individuell tilpasning og justering etter hvert som de vokser. Invacares familie med mobilitetsløsninger passer til alle brukere, inkludert de yngste. Våre rullestoler til barn er laget av aluminium som er et lett, men slitesterkt materiale. I tillegg foldes stolene enkelt for praktisk lagring og transport. Komfort og utseende stod også i fokus ved utviklingen av rullestolen og har derfor en rekke tilpasningsmuligheter og et bredt tilbehørssortiment. Vår Action3 Junior egner seg for barn mellom 3-15 år, noe som gjør den til et utmerket valg som rullestol til barn eller tenåringer.

manuell rullestol Invacare Action 3 Junior

Invacare Action 3 Junior junior rullestol

Invacare Action 3 Junior er en lett, sammenleggbar rullestol for barn og unge som følger barnets utvikling og tilpasses etterhvert som de vokser. Rullestolen er utviklet for å...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Svært justerbar rullestol til barn

Den manuelle rullestolen har en innovativ teloskopisk tverrstang og justerbart høyde og balansepunkt. Action3 Junior fungerer som en all-around produkt for barn med ungdommelig design, høy komfort og optimale kjøreegenskaper. På grunn av justeringsmulighetene av bredde og dybde, kan Action3 Junior justeres etter barnet, selv når de vokser.

I tillegg til den teleskopiske tverrstangen som tillater justering av setebredde og dybde, er høyden og tippepunktet også konfigurerbart. Setet kan posisjoneres i tre ulike høyder, og bakhjulene kan justeres for optimalt tippepunkt. Rammen er tilgjengelig i en rekke farger og eikebeskyttere finnes i moderne design.

Svinghjulene kommer i flere varianter, inkludert et kompakt dekk med blinkende lys. Armlene og benstøtten finnes i flere typer og er justerbare. En mengde andre tilbehør er også tilgjengelig for å oppnå optimal komfort, passform og økt sikkerhet.