Manuelle rullestoler barn

Manuelle rullestoler barn

Invacares rullestoler til barn tar vare på de små. Selv når de vokser!

Våre rullestoler til barn er utviklet for å dekke denne gruppens behov for individuell tilpasning og justering etter hvert som de vokser. Invacares familie med mobilitetsløsninger passer til alle brukere, inkludert de yngste. Våre rullestoler til barn er laget av aluminium som er et lett, men slitesterkt materiale. I tillegg foldes stolene enkelt for praktisk lagring og transport. Komfort og utseende stod også i fokus ved utviklingen av rullestolen og har derfor en rekke tilpasningsmuligheter og et bredt tilbehørssortiment. Vår Action3 Junior egner seg for barn mellom 3-15 år, noe som gjør den til et utmerket valg som rullestol til barn eller tenåringer.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.