Våre verdier

Siden 1885 har Invacare hjulpet mennesker med nedsatt funksjonsevne med å gjenopprette og opprettholde en aktiv livsstil. I dag er Invacare en ledende global leverandør av bevegelseshjepemidler til hjemmepleie, institusjoner og sykehus.

Invacare Corporation har hovedkontor i Elyria i Ohio, USA, har ca. 4 700 ansatte (jan. 2015) og er representert i 100 land. Selskapet er børsnotert på New York Stock Exchange med symbolet IVC.

Invacare i Europa: Invacare Europa har hovedkontor i Witterswil i Sveits, og er representert i 14 europeiske land. 

Verdensomspennende visjon

Invacares visjon er å designe, produsere, markedsføre og levere prisgunstige kvalitetsprodukter med fokus på å hjelpe mennesker med nedsatt funksjonsevne med å gjenopprette og opprettholde en aktiv livsstil.

Invacare sine verdier

Med fokus på Integrity, Innovation, Leadership, Excellence og Accountability, jobber Invacare sine ansatte daglig med å gjøre nye opplevelser mulige for våre brukere under slagordet «Making Life’s Experiences Possible». Disse kjerneverdiene bidrar til å etablere Invacare som leder i bransjen vi operer i.

INVACARE ER «INTEGRITY»:

Vi leder vår virksomhet på en etisk, miljømessig og ansvarlig måte. Vi setter produktkvalitet først i alt vi gjør. Selskapet ledes etter høye standarder, og vi ønsker til en hver tid å levere i tråd med dette.

INVACARE ER «INNOVATION»:

Vi skaper ledende produkter som hjelper mennesker til å leve et best mulig liv. Vi fremmer en kultur for verdiskapning ved å identifisere og gripe nye muligheter. Vi setter oss inn i livssituasjonen til brukerne og tilbyr pålitelige løsninger.

INVACARE ER «LEADERSHIP»:

Vi streber etter å alltid sette høyeste standard for vår bransje. Alle ansatte har en forutsetning for å ta de riktige beslutningene, og vi tror samarbeid og god kommunikasjon er sentralt for vår suksess. Vi har mot til å kjempe for det vi tror på. Vi representerer mangfold, og skal være en positiv bidragsyter i samfunnet.

INVACARE ER «EXCELLENCE»:

Vi har lidenskap for det vi gjør. Vi er forpliktet til å møte brukernes behov, og å overgå deres forventninger. Vi er en førsteklasses arbeidsgiver, og vi har ansatte som sammen leverer solide resultater. Vi er alle ambassadører for for vårt Brand Promise om å gjøre nye opplevelser mulige – «Making Life’s Experiences Possible™».

INVACARE ER «ACCOUNTABILITY»:

Vi er alle ansvarlige for å oppfylle våre forpliktelser, levere kvalitet og gode resultater. Vi er ansvarlige for å ta de riktige beslutningene, der alles hensyn blir ivaretatt. Vi tror at forbedring av prosesser er avgjørende for å utvikle gode produkter og tjenester.

«Yes, you can.®»

Navnet Invacare kombinerer tre viktige trekk ved selskapet: innovation, value og healthcare.
«Yes, you can.®» formidler Invacare sitt løfte om å støtte brukere, leverandører, helsepersonell og medarbeidere i å oppnå det som er viktig for dem.