Gang og hygiene

Gang og hygiene

Tekniske hjelpemidler til sikre og komfortable hverdagsrutiner

Invacare har utviklet et stort utvalg av tekniske hjelpemidler, som hjelper med de daglige behovene for mobilitet, hygiene og hvile. Vårt sortiment av tekniske hjelpemidler inkluderer krykker, rullatorer og ganghjelpemidler. Alle produktene er laget med materiale av høy kvalitet og har smarte egenskaper, som bidrar til å forenkle mobilitet for personer som har bruk for ekstra hjelp. Våre mobilitetshjelpemidler kommer til nytte både for eldre brukere og brukere med nedsatt funksjonsevne i alle aldre.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tilbyr hygieneprodukter som inkluderer et bredt utvalg hjelpemidler. Et utvalg av dusjstoler som bidrar til støtte brukere som har behov for ekstra hjelp på badet. Toalettforhøyere med og uten armlener, bad/dusjstoler og badekarheis gir brukere god støtte i løpet av bad-og toalettrutiner. En rekke håndtak sikrer brukerens komfort og sikkerhet på badet.

Et variert utvalg av rullatorer, hygieneprodukter og andre bad- og mobilitetshjelpemidler

Invacares hjelpemidler for mobilitet er designet for å tilpasse seg brukerens behov. Rullatorer og gåstativer er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner som imøtekommer brukere med ulike behov for støtte og hjelp. Rullatorer er tilgjengelige i mange forskjellige design, funksjoner og inkluderer modeller for brukere som trenger ekstra sikkerhet og stabilitet. Ganghjelpemidlene er tilgjengelig i ulike modeller, blant annet faste eller avtagbare siderammer. Hjelpemidlene er høydejusterbare og laget av slitesterkt, men lette materialer. Hygienehjelpemidler med og uten hjul er laget av rustfritt materiale i høy kvalitet. Mange av hjelpemidlene er også konfigurerbare for å passe ulike kroppsformer og størrelser. Vårt sortiment med toalett- og dusjstoler inkluderer modeller med 24» hjul, som gir brukeren større grad av uavhengighet ettersom de selv kan kjøre stolen. Et komplett utvalg av dusj-og hygienestoler kombinert med et utvalg av håndtak som kan monteres på veggen, gjør det enkelt å ta et bad.