Gang og hygiene

Gang og hygiene

Tekniske hjelpemidler til sikre og komfortable hverdagsrutiner

Invacare har utviklet et stort utvalg av tekniske hjelpemidler, som hjelper brukeren med de daglige behovene for mobilitet, hygiene og hvile. Vårt sortiment av tekniske hjelpemidler inkluderer rullatorer og ganghjelpemidler. Alle produktene er laget med materiale av høy kvalitet og har smarte egenskaper, som bidrar til å forenkle mobilitet for personer som har bruk for ekstra hjelp. Våre mobilitetshjelpemidler kommer til nytte både for eldre brukere og brukere med nedsatt funksjonsevne i alle aldre.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Invacare tilbyr også hygieneprodukter som inkluderer et bredt utvalg av hjelpemidler til personlig stell, hygiene og toalettbesøk. Invacare har et bredt utvalg av dusj- og toalettstoler som bidrar til å støtte brukere som har behov for ekstra hjelp på badet. I tillegg har vi også flere ulike typer toalettforhøyere med og uten armlener, toalettstoler, disjkrakker og badekarheis som gir brukeren god støtte i løpet av sin bad- og toalettrutine. Utover dette tilbyr vi også en rekke ulike støttehåndtak som sikrer brukerens komfort og sikkerhet på badet.

Et variert utvalg av rullatorer, hygieneprodukter og andre bad- og mobilitetshjelpemidler

Invacares hjelpemidler for mobilitet er designet for å tilpasse seg brukerens behov. Rullatorer og gåstativer er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner som imøtekommer brukere med ulike behov for støtte og hjelp. Invacare sine rullatorer er tilgjengelige i mange forskjellige design, funksjoner og inkluderer modeller for brukere som trenger ekstra sikkerhet og stabilitet. Ganghjelpemidlene er tilgjengelig i ulike modeller, blant annet faste eller avtagbare siderammer. Hjelpemidlene er høydejusterbare og laget av slitesterkt, men lette materialer. Hygienehjelpemidler med og uten hjul er laget av rustfritt materiale i høy kvalitet. Mange av hjelpemidlene er også konfigurerbare for å passe ulike kroppsformer og størrelser. Vårt sortiment med toalett- og dusjstoler inkluderer modeller med 24» hjul, som gir brukeren større grad av uavhengighet ettersom de selv kan kjøre stolen. Et komplett utvalg av dusj-og hygienestoler kombinert med et utvalg av håndtak som kan monteres på veggen, gjør det enkelt å ta et bad.