Manuelle rullestoler komfort

Manuelle rullestoler komfort

Manuelle rullestoler for passive brukere

Invacares utvalg av rullestoler for passive brukere tilbyr unike justerings- og tilpasningsmuligheter. Rullestolene kan tilpasses for brukere i forskjellige alder, kroppsfasonger og størrelser. Rullestolene gir brukeren optimal posisjonering og komfort, i tillegg til sikker og stabil bruk av tiltfunksjonen.

Rea Azalea komfortrullestol

Invacare Rea Azalea komfortrullestol

Rea Azalea fra Invacare er en serie med manuelle komfortrullestoler, godt egnet for brukere i flere aldersgrupper. Rullestolen har et gjennomtenkt, moderne og diskret design hvor...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.

Invacares komfort rullestoler

Azalea-familien kan enkelt tilpasses de fleste brukere kun ved bruk av ett verktøy. Rullestolene har et svært bredt tilbehørsprogram som gir mange muligheter for variasjon og individuell tilpasning. Setetilt og ryggvinkling kan justeres både manuelt (standard) og elektrisk (tilbehør). Stolen har et unikt system for vektforskyvning og reell kroppslengdekompensasjon ved bruk av tilten - Dual Stability System (DSS). Rea Azalea finnes også i en Max-versjon med maksimal brukervekt på 180 kg.

Rea Dahlia har alt; mange muligheter for valg av setehøyde, et smalt og moderne design, enkle innstillingsmuligheter og enkel manøvrering både for brukere og hjelpere. Rea Dahlia passer til brukere som ønsker økt aktivitet og mobilitet, samtidig som de er opptatt av god komfort og trykkavlastning.

Sortimentet har blanet annet den innovative “Tilt in space function”

Rea Azalea er en serie med fire størrelser avhengig av brukerens kroppsform – minor-modellen, en mindre modell for små voksne og tenåringer, høy for høye brukere, og max for tyngre brukere. Alle modellene er utstyrt med Dual Stability System® for økt sikkerhet.

Ryggen er justerbar i flere posisjoner og kan bli rotert opp ned for å imøtekomme forskjellige bruker behov. REA Azalea og REA Azalea Assist modellene har også setetilt og ryggregulering som gir økt komfort.

REA Azalea stolene er utstyrt med “tilt in space function” en vektfordelingsmekanisme som gir stabilitet for brukeren når den er i tilt modus.

For de som søker mobilitet med komfort og trykkavlastning i en kompakt pakke, er denne stolen perfekt, både for passive og aktive brukere. Den manuelle rullestolen tibyr tiltfunksjonen og justeringsmuligheter i et kompakt design. Alternativet Matrx rygg er tilgjengelig for ekstra kroppsstøtte, i tillegg kan Dahlia senkes ned slik at brukerens føtter når bakken og kan brukes til å "gå" stolen frem.