Sitte- ryggputer og madrasser

Sitte- ryggputer og madrasser

Optimaliserer komfort og trykkavlastning

Invacare tilbyr et bredt og komplett utvalg av puter, rygger, madrasser, hælavlastere og øvrig posisjoneringstilbehør til rullestol som gir brukeren optimal og komfortabel trykkavlastning. Hos brukere med nedsatt mobilitet er skader på hud og underliggende vev noe av det som kan gi størst bekymring. Eksempler på slike skader kan være trykksår som oppstår når brukeren sitter eller ligger i samme stilling over lengre tid, eller hudskader som forårsakes av shear og friksjon. Hos oss i Invacare har denne tematikken og problemstillingen høyeste prioritet når vi utvikler våre produkter. For å oppnå optimal trykkfordeling og komfort utvikler vi kontinuerlig innovative og unike produkter som er fylt med skum, luftceller, silikon og andre trykkavlastende og komfortable materialer. Alle våre trykkavlastende produkter er med på å forebygge utviklingen av trykksår, og kan også inngå i en behandlingsplan ved allerede utviklet trykksår. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

 Flere ulike systemer med mange trykkavlastningpunkter

Alle våre trykkavlastende madrasser har én ting til felles: at trykket fordeles når pasienten ligger i madrassen. Madrassortimentet vårt består av ulike skummadrasser (standardmadrasser), statiske luftmadrasser, dynamiske luftmadrasser, hybridmadrasser og overmadrasser. Personer med lav risiko for å utvikle trykksår kan f.eks. velge en skummadrass fra Dacapo-serien, brukere med høyere risiko for tryksår kan velge en statisk luftmadrass fra Vicair, og brukere med svært høy risiko for trykksår kan velge en av de dynamiske luftmadrassene eller overmadrassene fra SoftCloud-serien. Produktene våre favner med andre ord bredt, og sikrer optimal komfort og trykkavlastning for brukere i de ulike risikogruppene for trykksår. Lær gjerne mer om de ulike risikogruppene i vår 

Antidecubitus Stairway.  

Invacare tilbyr også de anerkjente sitteputene fra Vicair med luftfylte SmartCells. Rullestolputene kan enkelt tilpasses individuelle behov, og kan brukes i ulike rullestoler og komfortrullestoler. Sitteputene fra Vicair gir brukeren optimal trykkavlastning, posisjonering og komfort, og er i tillegg svært brukervennlige. I tillegg tilbyr vi ulike trykkavlastende, komfortable og anatomisk utformede skumputer fra Matrx.
Invacare tilbyr også et bredt utvalg av ryggputer til rullestoler, slik som det unike ryggsystemet fra Matrx. Matrx-rygger kan enkelt monteres på de fleste manuelle og elektriske rullestoler. Matrx ryggsystem er et svært ergonomisk og fleksibelt ryggsystem med mange enkle justeringsmuligheter som gir optimal støtte og bidrar til et mer aktivt liv for brukeren.

Som supplement til vårt brede sortiment av madrasser, puter og rygger tilbyr vi også tilbehør som seler og belter fra BodyPoint, samt den populære hælavlasteren Maxxcare Pro. Maxxcare Pro er produsert med den unike Vicair-teknologien og brukes til behandling og forebygging av trykksår på føtter og ankler.