Sitte- ryggputer og madrasser

Sitte- ryggputer og madrasser

Optimaliserer komfort og trykkavlastning

Invacare tilbyr et komplett utvalg av puter, rygger og madrasser som optimaliserer trykkavlastning. Noe av det som kan gi størst bekymring hos brukere med begrenset mobilitet er skader på huden og underliggende vev. Det kan blant annet være trykksår som oppstår når brukeren sitter eller ligger I samme stilling over lenger periode, eller hudskader forårsaket av friksjon. Hos invacare har vi stort fokus på denne problemstillingen I utviklingen av våre produkter. Vi tilbyr en rekke forebyggende produkter som trykkavlastende madrasser, sitteputer, ryggputer og posisjoneringstilbehør til rullestol, som er designet for å gi trykkavlastning ved at trykket fordeles og skaper høy komfort.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

For å dekke behovet for produkter som gir trykkavlastning og som forebygger trykksår har Invacare utviklet innovative produkter som er fylt med luftceller, silikon og andre materialer. Produktene sikrer god trykkavlastning og høy komfort for brukere I de ulike risikogruppene. Lær mer om de ulike risikogruppene I brosjyren Antidecubitus Stairway.

 Flere ulike systemer med mange trykkavlastningpunkter

Hos Invacare tilbyr vi ulike løsninger for å dekke ulike behov som blant annet madrasser, puter, ryggputer og annen tilbehør for individuelle situasjoner. Trykkavlastende madrasser har til felles at trykket fordeles og innenfor denne kategorien har vi standard madrasser, luftmadrasser, dynamiske madrasser , hybrid madrasser og overmadrasser. Personer med lav risiko for å utvikle trykksår kan velge en enklere løsning fra for eksempel Dacapo-serien. Brukere med høyere risiko for å utvikle trykksår kan for eksempel velge en statisk Vicair madrass fylt med luftfylte SmartCells, som fordeler trykket når brukeren synker ned I eller flytter sin vekt på madrassen. Brukere med svært høy risiko for å utvikle trykksår kan velge en av de dynamiske madrassene eller overmadrassene fra SoftCloud-serien.

Invacare tilbyr også de anerkjente sitteputene fra Vicair som gir optimal kombinasjon av trykkavlastning, høy kvalitet og stabil posisjonering. Putene kan brukes I ulike rullestoler og komfortrullestoler for å gi brukeren optimal trykkavlastning, støtte eller komfort.

Invacare tilbyr også et bredt utvalg av ryggputer til rullestoler, som det unike Matrx ryggsystemet. Matrx rygger kan enkelt monteres på de fleste manuelle rullestoler I tillegg til elektriske rullestoler. Matrx ryggsystem er et svært ergonomisk og fleksibelt ryggsystem med mange enkle justeringsmuligheter som kan gi optimal støtte som bidrar til et mer aktivt liv for brukerene.

Som supplement til vårt brede sortiment av puter og rygger tilbyr vi også tilbehør som seler og belter fra BodyPoint, I tillegg til den populære hælavlasteren Maxxcare Heel Pro Evolution, som anvendes til behandling og forebygging av trykksår på føtter og ankler.