Hybridmadrasser

Hybridmadrasser

Kampen mot trykksår

Invacare tilbyr et bredt sortiment med trykkavlastende hjelpemidler til eldre og personer med funksjonsnedsettelser, deriblant kombinasjons-/hybridmadrasser. Hybridmadrasser er ofte en kombinasjon mellom en skummadrass og luftceller som gir en effektiv trykkavlastning og forebygger trykksår.

Nyhet-Invasoft Hybrid trykkavlastende hybridmadrass

InvaSoft Hybridmadrass

InvaSoft™ Hybrid er en hybridmadrass uten pumpe som er spesielt godt egnet for pasienter med høy risiko for å utvikle trykksår. Hybridmadrassen kombinerer skum og luft for å...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Ved å huke av denne boksen bekrefter jeg at jeg har lest personvernerklæring og samtykker til at informasjonen jeg har oppgitt kan brukes av Invacare og deres tilknyttede selskaper for å kontakte meg og for bedre å forstå mine interesser og bekymringer. *

Hybridmadrasser fungerer med eller uten pumpe som flytter luftmengden rundt madrassens celler. Dette redistribuerer trykket og gir en god avlastning og reposisjonering for brukeren.

Hybridmadrasser er ofte bygget med flere egenskaper, som sammen eller hver for seg støtter den profesjonelle avlastningen og forebygger trykksår. Hybridmadrasser har egenskaper som blant annet:

  • Pustende trekk, eventuelt med sveisede sømmer
  • Hælseksjoner med beskyttende lag som beskytter mot trykksår på hælene
  • Anti-friksjonslag, materialer som forebygger fuktighet og gir bedre mikroklimahåndtering
  • Profilert skum for ekstra komfort og økt trykkfordeling

Hybridmadrasser er ofte selvjusterende og tilpasser seg automatisk etter kroppens konturer og sørger for effektiv trykkavlastning. Som mange andre hjelpemidler til eldre og personer med nedsatt funksjonsevne er det også ved hybridmadrasser stort fokus på resirkulering og enkle rengjøringsprosesser. Derfor er våre hybridmadrasser laget av materialer som tåler vask ved høye temperaturer og kan håndteres på samme måte som for eksempel effektive skummadrasser.

Vårt sortiment med hybridmadrasser er tilpasset vårt store sortiment med pleiesenger og du vil derfor alltid finne em hybridmadrass som kan brukes til de vanligste breddene i vårt sengesortiment. Alle våre madrasser en godkjent i henhold til gjeldende standarder og lever dermed opp til strenge krav som blant annet brannsikkerhet.