Matrx sitteputer skum

Matrx sitteputer skum

Matrx-puter for optimal komfort og støtte

Invacares puteserie fra Matrx sikrer maksimal komfort og hudbeskyttelse og bidrar samtidig til bedre holdning og optimal trykkavlastning. Putene fra Matrx er ikke bare et virkemiddel som skal gi brukerne økt komfort, men er også en nødvendighet som skal beskytte brukerne mot en rekke sitterelaterte problemer. Matrx-putene er designet for at brukerne skal få optimal trykkavlastning og støtte ved at puten tilpasser seg og former seg etter kroppens konturer. I tillegg kommer Matrx-putene i hudbeskyttende materialer og er spesielt egnet for brukere med økt risiko for hudskader. En rekke tilleggsfunksjoner vil også være med å sikre god posisjonering og avlastning ved individuelle og spesifikke behov. Putene fra Matrx passer for brukere i alle aldre med ulike sittebehov. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.