UNIQUE - Nytt for 2024

UNIQUE skreddersydde manuelle rullestoler

Vi i UNIQUE lager mange skreddersydde manuelle rullestoler.

Å forstå og skape dine drømmer, din stil og dine spesifikke behov er en del av det vi elsker å gjøre. Hvert design gjennomgår en enkel, men kompetent risikovurdering, slik at vi kan utvikle det du ønsker på en trygg og effektiv måte.

 


 

Skreddersydde løsninger

 

UNIQUE - Küschall

 

Lag din skreddersydde Küschall-rullestol fra hjulene og opp. Designet for å passe deg og din livsstil med skreddersydde konstruksjoner og personlig design - mulighetene er uendelige. 

 

UNIQUE - Action

 

Gjør Action-rullestolen din til din egen, fra skreddersydde seteløsninger til et utvalg av flotte design. Oppdag de nyeste trendene og kjør med selvtillit. 

 

UNIQUE - Rea-rullestolen

 

Oppgrader og tilpass Rea-rullestolen din til dine spesifikke behov og aktiviteter. Bare fortell oss hva du ønsker, så finner vi en smart og elegant løsning som passer for deg.

 


 

Personlig tilpassede valg

 

UNIQUE Personlig tilpassede valg - Uendelig med farger

 

Uendelig med farger

Vis frem stilen din i en stol du kan være stolt av. Velg fra et stort utvalg av farger og utførelser, eller velg en fargekombinasjon for det lille ekstra!

 

UNIQUE Personlig tilpassede valg - Skreddersydd design

 

Skreddersydd design

Stort og dristig, eller elegant og diskret? Uansett hva du foretrekker, lager vi mønstre og design akkurat for deg. Fra skreddersydde broderier til lekne rammedesign og mye mer.

 

UNIQUE Personlig tilpassede valg - Skreddersydd

 

Skreddersydd

Din individualitet er det som gjør deg UNIK. Uansett hvordan hverdagen din ser ut, kan vi bidra til å gjøre den enklere og mer komfortabel ved hjelp av skreddersydde løsninger - tilpasset deg.

 

Ønsker du mer informasjon om UNIQUE – og hvilke tilpasningsmuligheter og løsninger som finnes?

Kontakt vår produktsjef på manuelle rullestoler, Borbala Vermes, på bvermes@invacare.com.