Regulerbare senger

Regulerbare senger

Regulerbare senger for ulike behov

Vårt utvalg av regulerbare senger er idelle for institusjon, sykehus, hjemmepleie og kommunale korttidslager. Invacares regulerbare senger er utviklet med sikkerhet som høyeste prioritet. Alle våre senger er testet og imøtekommer de høye kravene i den nye standarden IEC 60601-2-52. Et høyt funktionalitetsnivå sikrer at pleiebehov, av ulike karakterer enkelt kan håndteres, med fokus på komfort for pasienten og arbejdsmiljø for pleiepersonalet. Våre elektriske senger er enkle å betjene og leveres med brukervennlige håndkontroller. Sengene er enkle å håndtere, transportere og oppbevare. Håndkontrollene er behagelig og enkle å bruke som instilles enkelt etter behov og preferanser.

NordBed Optimo regulerbar seng fra Invacare

Invacare Nordbed Optimo regulerbar seng

Invacare har utviklet NordBed Optimo, en ny regulerbar seng  i NordBed-familien, som er enkel å dele og frakte. NordBed Optimo har mange tilpasningsmuligheter og leveres med et...

The Invacare SB910 Hospital Bed

Invacare SB910 regulerbar seng

SB 910 er en elektrisk sykeseng med fem motorer. SB 910 er utviklet I tett samarbeid med det danske helsevesnet og oppfyller de høyeste krav til komfort, sikkerhet og...

Invacare Etude Plus

Invacare Etude Plus regulerbar seng

Etude Plus er en regulerbar seng som er utstyrt med funksjoner som gjør den ideell for bruk i hjemmepleie og til kommunale kortidslager. Funksjonene gjør Etude Plus svært stabil...

SB 755 regulerbar seng fra Invacare

Invacare SB755 regulerbar seng

SB755 er en regulerbar seng som er et optimalt hjelpemiddel til eldre og personer med funksjonsnedsettelser. SB 755 er utviklet med fokus på sikkerhet, enkel håndtering og et...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Regulerbare senger med optimal komfort og brukervennlighet

Invacare tilbyr også pediatriske løsninger som vår elekriske seng Invacare NordBed Kid. NordBed Kid er en pediatrisk elektrisk seng til barn i alderen 3 til 12 år, som lever opp til de strenge kravene i den nye sikkerhetsstandarden EN 50637:2017 for barnesenger. Sengen er en del av det elektriske sortimentet som gir utmerket ergonomi og nødvendige egenskaper som bidrar til at pleiepersonalet kan gi den omsorgen barnet behøver.

Vi har også utviklet senger som egner seg for bariatriske pasienter. Blant annet Octave som har en maks vekt på 385 kg og gir svært god støtte og høy komfort til pasienten. Den regulerbare sengen er utviklet på en måte som gir enkel tilgang til pasienten, og brukervennlig montering og demontering til tross for størrelsen på sengen.

Personer med funksjonsnedsettelse er spesielt utsatt for fall og andre skader, derfor har vi utviklet senger med spesielt stort fokus på sikkerhet. De elektriske sengene er utstyrt med egenskaper som sikrer pasientenes sikkerhet under forflytning. Disse funksjonene gjør det også mer praktisk for omsorgspersoner å hjelpe pasienter med å komme seg inn og ut av sengen, og minimere risikoen for fall.

Komfort og enkel betjening er også høyt priorietert i utviklingen av en elektrisk seng, og våre modeller har funksjoner som sikrer høy komfort for pasienten og personalet som kontrollerer sengens funksjonaliteter. Sykehussengene for hjemmebruk og institusjoner bidrar til økt komfort uansett om pasienten er i horisontal posisjon eller i en tilbakelent posisjon. Sengene fra Invacare er også utviklet med stor fokus på å redusere risikoen for trykksår og liggesår, og det nye sortimentet NordBed tilbyr blant annet ErgoMove teknologi som sikrer at pasienten forblir i den samme posisjonen og motvirker friksjon og forskyvning, som forhindrer at liggesår utvikles.

Elektriske senger fra Invacare er bygd for å gi optimal komfort og brukervennlig betjening med fokus på pasienten og arbeidsmiljøet til pleieren. Vi har også et bredt utvalg av tilbehør som blant annet endegavler for tilpasning av sengens utseende. Funksjonelle tilleggsprodukter som en rekke ulike sidegrinder, forflytningshjelpemidler, sengebord, hjertebrett og sikkerhetsfunksjoner er også tilgjengelig. Vi tilbyr også et utvalg av håndkontroller noe som gir ekstra funksjonalitet til sengens kontroller. TIlgjengeligheten av ulike tilbehør avhenger av modellen.