Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler tilpasset ulike og individuelle behov

Invacares manuelle rullestoler er utviklet for å gi brukeren høy komfort, skreddersydde løsninger og gode kjøreegenskaper. Enten du er ute etter en lett fastrammestol, en enkel sammenleggbar rullestol, eller en komfortrullestol, har Invacare rullestolen for deg. Finn din idelle manuelle rullestol, tilpasset ditt bruk og dine behov, hos oss i Invacare.

Manuelle rullestoler aktiv

Manuelle rullestoler allround

Manuelle rullestoler komfort

Manuelle rullestoler barn

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Finn rullestolen som passer brukerens livsstil og aktivitetesnivå

Manuelle rullestoler fra Invacare er praktiske, sikre, kompakte og brukervennlige, og er ofte foretrukket av uavhengige og aktive brukere med en aktiv livsstil. Den avgjørende egenskapen til manuelle rullestoler er at rullestolen må ha gode kjøregenskaper, og at den lett kan kjøres av både brukeren selv og/eller av ledsager.

Invacare har et bredt sortiment av manuelle rullestoler som dekker et bredt spekter av behov til brukere i alle aldre, med ulike livsstiler i ulike livssituasjoner. Invacare tilbyr bl.a spesialdesignede rullestoler for ulike aktivitetsnivåer og behov, og vår høyeste prioritet har alltid vært på kvalitet. Våre manuelle rullestoler i Küschall-serien er laget for den aktive brukeren, og den nye generasjonen rullestoler består av både fast- og sammenleggbare stoler som er lette, stilrene og har gode kjøreegenskaper. Rea Azalea-familien derimot er en populær og god serie komfortrullestoler som er tilpasset den passive brukeren. Action NG-serien er på sin side en robust og stabil rullestol som er enklel å manøvere for mellom-aktive brukere.

Velg mellom ulike farger, et bredt utvalg tilbehør og ulike tilpasningsmuligheter som har designet og egenskapene som dekker behovene til de fleste brukerne. Ergonomi er viktig ved valg av rullestol, og Invacare tilbyr blant annet et bredt utvalg av sitteputer og rygger for å kunne gi best mulig individuell støtte og optimalisere komfort.

Valg av manuell rullestol avhenger ikke minst av livsstil og brukerens egen personlighet. Når brukerens konkrete ønsker og behov blir tatt i betraktning blir totalopplevelsen også best mulig.