Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler tilpasset ulike behov

Invacares manuelle rullestoler er utviklet for å gi høy komfort, skreddersydde løsninger og gode kjøreegenskaper. Enten du er ute etter en lett fastrammestol, en enkel sammenleggbar rullestol, eller en komfortrullestol, har Invacare stolen for deg. Finn din idelle manuelle rullestol, tilpasset din bruk og dine behov, hos oss i Invacare.

Manuelle rullestoler aktiv

Manuelle rullestoler allround

Manuelle rullestoler komfort

Manuelle rullestoler barn

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Finn rullestolen som passer brukerens livsstil og aktivitetesnivå

Manuelle rullestoler fra Invacare er praktiske, sikre, kompakte og brukervennlig, og er ofte foretrukket av uavhengige og aktive brukere med en aktiv livsstil. Den avgjørende egenskapen til manuelle rullestoler er at den har gode kjøregenskaper, og at den lett kan kjøres av både bruker selv og/eller av ledsager.

Invacare har et bredt sortiment av manuelle rullestoler som dekker behovene til brukere i alle aldre og og med ulike livsstiler. Invacare tilbyr spesial designet rullestoler for ulike aktivitetsnivåer og behov, og fokuset ligger alltid på kvalitet. Küschall-serien er laget for den aktive brukerene, og den nye generasjonen består av både fast- og sammenleggbare stoler som er lette, stilrene og har gode kjøreegenskaper. Azalea familien er en populær og god komfort rullestol som er tilpasset den passive brukeren. Action NG-serien en robust og stabil rullestol som er enklel å manøvere for mellom-aktive brukere.

Velg mellom ulike farger, et bredt utvalg tilbehør og ulike tilpasningsmuligheter som har designet og egenskapene som dekker behovene til de fleste brukerne. Ergonomi er viktig ved valg av rullestol, og Invacare tilbyr blant annet et bredt utvalg av seteputer og rygger for å kunne gi individuell støtte og optimalisere komfort.

Valg av rullestol avhenger av livsstil og brukerens personlighet. Når brukerens konkrete behov er tatt i betraktning vil brukeren finne en rullestol som er skreddersydd etter behov med optimal komfort og tilpasning.