Drivaggregat, scootere og elektriske rullestoler

Drivaggregat, scootere og elektriske rullestoler

Pålitelige drivaggregat fra Alber, elektriske scootere og elektriske rullestoler fra Invacare bidrar til økt uavhengighet

Våre elektriske drivaggregat, elektriske scootere og elektriske rullestoler er trygge kvalitetsprodukter med god ergonomi og høy kjørekomfort som enkelt kan tilpasses individuelle behov. Våre elektriske drivaggregat, scootere og rullestoler er batteridrevet og gir brukeren mulighet til å manøvrere rullestolen eller scooteren uten muskelkraft, noe som bidrar til minimal anstrengelse, redusert belastning og gir brukeren økt frihetsfølelse og uavhengighet.

Drivaggregat til manuelle rullestoler

Scootere

Elektriske rullestoler

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Stabile kjøreturer med elektriske scootere og elektriske rullestoler fra Invacare

Avansert teknologi bidrar til at elektriske scootere og rullestoler fra Invacare er intuitive og brukervennlige med høy grad av komfort. En kraftig, men stillegående motor, langvarig batteripakke og justerbart sete sikrer rask og komfortabel framdrift over en lengre periode. I Invacare har vi også et bredt utvalg av tilbehør for individuell tilpasning og personlig preg. Enten hjelpemiddelet skal brukes for å unngå muskelutmattelse eller på grunn av ulike typer bevegelseshemninger har Invacare elektriske scootere og rullestoler som bidrar til å dekke brukerens individuelle og ulike behov.

Drivaggregat fra Alber, elektriske scootere og elektriske rullestoler med avansert teknologi 

Våre drivaggregat fra Alber gjør manuelle rullestoler om til elektriske rullestoler på få sekunder og bidrar til at rullestolbrukere kan komme seg enklere rundt og oppleve enda mer på egenhånd. Drivaggregatene fra Alber, også kalt hjelpemotorer, bidrar til å føre rullestolen både fremover og oppover, men hjelper også til når man skal kjøre bakover og bremser ved bratte nedoverbakker.

Invacare tilbyr også elektriske rullestoler som er ideelle for eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne som har behov for en pålitelig elektrisk rullestol eller scooter. Våre elektriske scootere er tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne, er utviklet for å være funksjonelle både utendørs og innendørs, og gir brukeren en trygg, komfortabel og svært manøverbar kjøretur.

Den ergonomiske styreboksen, setesystemet og forsterket fjæring bidrar til høy komfort. Kraftige motorer og lang levetid på batteriet gir en komfortabel kjøreopplevelse, selv ved variert terreng. Det store utvalget av elektriske scootere dekker en rekke ulike behov som blant annet scootere for tyngre brukere med brukervekt på opptil 220 kg.