Drivaggregat, scootere og elektriske rullestoler

Drivaggregat, scootere og elektriske rullestoler

Pålitelige scootere, drivaggregat og elektriske rullestoler fra Invacare bidrar til økt uavhengighet

Elektriske rullestoler, drivaggregat fra Alber og elektriske scootere  fra Invacare har god ergonomi og høy sikkerhet med økt kjørekomfort som tilpasses etter individuelle behov. Våre elektriske rullestoler og elektriske scootere er batteridrevet og gir brukeren mulighet til å manøvrere rullestolen eller scooteren uten muskelkraft som bidrar til minimal anstrengelse. Enhetene er utviklet for å dekke en rekke behov for ulike veiforhold som egner seg både utendørs og til innebruk.

Drivaggregat til manuelle rullestoler

Scootere

Elektriske rullestoler

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Stabile kjøreturer med elektriske rullestoler og elektriske scootere fra Invacare

Avansert teknologi bidrar til at el rullestoler og el scootere fra Invacare er intuitive og brukervennlige med høy komfort. En kraftig, men stillegående motor, langvarig batteripakke og justerbart sete sikrer rask og komfortabel framdrift over en lenger periode. Vi har et bredt utvalg av tilbehør for individuell tilpasning og personlig preg.

Enten det er for å unngå muskelutmattelse eller ved ulike typer bevegelseshemninger har Invacare elektriske rullestoler og elektriske scootere som bidrar til å dekke brukerens behov. Vårt sortiment innen elektriske rullestoler og scootere egner seg også til barn med nedsatt funksjonsevne, eldre brukere og bariatriske brukere.

Elektriske rullestoler, drivaggregat fra Alber og elektriske scootere med avansert teknologi 

Hjelpemotorer fra Alber gjør manuelle rullestoler til elektriske rullestoler og bidrar til at rullestolbrukere kan komme seg rundt og oppleve enda mer på egenhånd. Hjelpemotorene bidrar til å føre rullestolen fremover, men hjelper også når man kjører bakover og bremse ved bratte bakker. Sjekk ut hele hjelpemotor sortimentet under Alber kategorien på vår hjemmeside.

Vi tilbyr også elektriske rullestoler som er ideelle for eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne som har behov for en pålitelig elektrisk rullestol eller scooter. Elektriske scootere tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne fra Invacare er utviklet for å være funksjonell både utendørs og innendørs som gir brukeren en trygg, komfortabel og svært manøverbar kjøretur.

Den ergonomiske styreboksen, setesystemet og forsterket fjæring bidrar til høy komfort. Kraftige motorer og lang levetid på batteriet gir en komfortabel kjæreopplevelse selv ved variert terreng. Det store utvalget av elektriske scootere dekker en rekke ulike behov som blant annet scootere for tyngre brukere med brukervekt opp til 220 kg.