Personløftere

Personløftere

Personløftere som gir optimal komfort og høy sikkerhet ved forflytning 

Invacares personløftere og seil er utviklet med brukeren i fokus. Invacare tilbyr personløftere og seil som gir høy sikkerhet, komfort og en mer behagelig opplevelse for brukeren. Personløftere er viktige hjelpemidler som bidrar til enklere forflytninger av personer med nedsatt funksjonsevne. En personløfter kan derfor være et viktig og uvurderlig hjelpemiddel for både institusjon og hjemmebruk. Personløfterne fra Invacare er spesielt utviklet for å gi trygg og behagelig forflytning slik at brukeren kan flyttes komfortabelt fra stol til seng, eller fra og til toalettet selv i de smaleste områdene.

Personløftere og tilbehør

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Ved å huke av denne boksen bekrefter jeg at jeg har lest personvernerklæring og samtykker til at informasjonen jeg har oppgitt kan brukes av Invacare og deres tilknyttede selskaper for å kontakte meg og for bedre å forstå mine interesser og bekymringer. *

Personløfterne og seilene fra Invacare er laget i et slitesterkt materiale av høy kvalitet som bidrar til at forflytningen er enklere og tryggere både for pasienten og pleieren. Sortimentet av personløftere inkluderer elektriske og hydrauliske systemer. Eksempler på dette er mobil personløfter for passive og aktive løft, løftemotor uten behov for løftebøyle, personløfter for støtte under en forflytning, samt seilprogram til brukere med ulik grad av funksjonsnedsettelse. Invacare sine personløftere og seilprogram reduserer risikoen for skade for både brukere og pleiepersonalet, og ivaretar brukerens verdighet, komfort og sikkerhet.

 Personløfter og seilprogram for ulike behov for bruker og pleier

Ved valg av personløfter eller løfteseil er det viktig å ta hensyn til pasientens behov. Invacare tilbyr produkter til pasienter med ulike utfordringer. Invacare Stand Assist (ISA)-sortimentet egner seg for uavhengige personer som har behov for delvis assistanse til å reise seg, til mer lette og kompakte systemer for de som kan delvis reise seg. Personløfterene har lav egenvekt og kan enkelt demonteres uten bruk av verktøy som er fordelaktig ved transport. Egenskapene bidrar til at personløfterene er brukervennlig og ideelle både for familiemedlemmer og pleiepersonale.

Personløftere og seilprogram fra Invacare inkluderer blant annet Birdie Evo med 360°-rotasjon. Egenskapen maksimerer plassen i tillegg til å forbedre arbeidsforholdene til pleiepersonalet og bidrar til god kommunikasjon mellom bruker og pleier. I tillegg tilbyr vi også Robin løftemotor til skinnesystem i tak som har et unikt design som ivaretar verdighet, komfort og effektivitet under takløftet. Våre personløftere kan kombineres med en rekke seilprogram og diverse tilbehør for å tilpasse ulike behov til bruker og pleier.

Planlegges det å etablere flere takheiser i forbindelse med bygging eller annet, vil vi hjelpe deg trygt gjennom prosessen i de ulike fasene som design, kartlegging, behovsvurdering, opplæring av pleiepersonalet og lignende.