Personløftere

Personløftere

Personløftere som gir optimal komfort og høy sikkerhet ved forflytning 

Invacares personløftere og seil er utviklet med brukeren I fokus. Vi tilbyr personløftere og seil som gir høy sikkerhet, komfort og en mer behagelig opplevelse for brukeren. Personløftere er viktige hjelpemidler som bidrar til enklere forflytninger av mennesker med nedsatt funksjonsevne. Ideelt for både institusjon og hjemmebruk. Det er spesielt utviklet for å gi trygg og behagelig forflytning slik at brukeren kan flyttes fra stol til seng, eller fra og til toalettet selv I de smaleste områdene.

Personløftere og tilbehør

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Personløfterne og seilene har slitesterkt materiale av høy kvalitet som bidrar til at forflytningen er enklere og tryggere både for pasienten og pleieren. Sortimentet inkluderer elektriske og hydrauliske systemer. Blant annet mobil personløfter for passivt løft, løftemotor uten behov for løftebøyle, personløfter for støtte under en forflytning, seilprogram til brukere med ulik grad av funksjonsnedsettelse. Personløftere og seilprogram reduserer risikoen for skade for både brukere og pleiepersonalet, og ivaretar brukerens verdighet, komfort og sikkerhet.

 Personløfter og seilprogram for ulike behov for bruker og pleier

Ved valg av personløfter eller løfteseil er det viktig å ta hensyn til pasientens behov. Invacare tilbyr produkter til pasienter med ulike utfordringer. Invacare Stand Assist (ISA) sortimentet egner seg for uavhengige personer som har behov for delvis assistanse til å reise seg, til mer lette og kompakte systemer for de som kan delvis reise seg. Personløfterene har lav vekt og kan enkelt demonteres uten bruk av verktøy som er fordelaktig ved transport. Egenskapene bidrar til at personløfterene er brukervennlig og ideelle for familiemedlemmer og pleiepersonalet.

Personløftere og seilprogram fra Invacare inkluderer blant annet Birdie Evo med 360° rotasjon. Egenskapen maksimerer plassen I tillegg til å forbedre arbeidet til pleiepersonalet og bidrar til god kommunikasjon mellom bruker og pleier. Vi tilbyr også Robin løftemotor til skinnesystem I tak som har et unikt design som ivaretar verdighet, komfort og effektivitet under løftet. Våre personløftere kan kombineres med en rekke seilprogram og diverse tilbehør for å tilpasse ulike behov til bruker og pleier.

Planlegges det å etablere flere takheiser I forbindelse med bygging eller annet, vil vi hjelpe deg trygt gjennom prosessen I de ulike fasene som design, kartlegging, behovsvurdering, opplæring av pleiepersonalet og lignende.