Elektriske rullestoler utendørs/innendørs

Elektriske rullestoler utendørs/innendørs

Utendørs/innendørs rullestoler fra Invcare bidrar til uavhengighet

Invacare tilbyr elektriske rullestoler til utendørs og innendørs med nyskapende teknologi som bidrar til en jevn, pålitelig og behagelig kjøreopplevelse. De elektriske rullestolene fra Invacare kan gi stor frihet og bidra til uavhengighet i tillegg til behagelig manøvering i ulike omgivelser. El rullestolene er ideelle for personer som trenger en lettkjørt, stabil og servicevennlig rullestol. Invacare har også et stort utvalg av tilbehør, blant annet med mange løsninger for sete, rygg og styringer for å dekke en rekke ulike behov.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Elektriske rullestoler med avansert teknologi 

El rullestolene har flere gode egenskaper som blant annet kontrollsystemet LiNX som gir svært gode kjøreegenskaper. Innovativt og smart teknologi er integrert i kontrollenheten som bidrar til en solid og behagelig kjøreopplevelse. Kontrollenheten har touch skjerm med ulike valgmuligheter som bidrar til økt brukervennlighet. De ulike konfigurasjonsmulighetene og det store tilbehørsutvalget gjør det mulig å tilpasse ulike brukersituasjoner.

Modulite setesystem gjør det enklere å tilpasse seteenheten og gjør det mulig å gjøre justeringer i bredde og dybde med minimalt byttng av deler. Dette bidrar til at det er enkelt å tilpasse sete etter brukerens behov, i tillegg kan Modulite setesystem transporteres i en stasjonsvogn.

Invacare tilbyr rullestoler til brukere med større kroppsfasonger. Rullestolene for større brukere har større understell som gir optimal vektfordeling og rask manøvering. Armlene og benstøttene gir stabil støtte for brukere når de har behov for reposisjonering eller skyve rullestolen tilbake.

Invacare tilbyr også en modell med 6 hjul med svært gode kjøreegenskaper både innendørs og utendørs. Rullestolen er ideell for brukere som stiller ekstra høye krav til stabilitet og sikkerhet. Den elektriske rullestolen har egenskaper som bidrar til en mer behagelig, direkte og brukervennlig kjøreopplevelse. Denne elektriske rullestolen egner seg også til tyngre brukere.