Skummadrasser Dacapo og Essential

Skummadrasser Dacapo og Essential

Kampen mot trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av skummadrasser med trykkavlastende egenskaper. Invacares sortiment av standard skummadrasser og overmadrasser består av Dacapo- og Essential-seriene. Alle madrassene er av høy kvalitet, er komfortable å ligge på, og dekker alle behov fra lav til høy risiko for utvikling av trykksår. Trykksår er smertefulle og forsinker rehabilitering, og vi i Invacare er klare i vår sak: "Trykksår skal forutsees, ikke sees". Valg av riktig madrass er derfor avgjørende for å sikre god brukerkomfort, og for å forebygge og behandle trykksår. For eldre og personer med funksjonsnedsettelser vil det alltid være fordelaktig med en trykkavlastende madrass, selv for brukere som ikke har umiddelbar risiko for å utvikle trykksår. Forebygging av trykksår er avgjørende for brukerens helse, og er dessuten tids- og kostnadsbesparende. Skummadrassene fra Dacapo og Essential dekker ulike behov og risikogrupper, og du kan innenfor dette madrassortimentet velge mellom enkle standardmadrasser i skum til mer avanserte skummadrasser.

Dacapo Kid madrass til barnesenger

Dacapo Kid til barnesenger

Invacare Dacapo Kid er en standard skummadrass designet for unge og lette brukere. Dacapo Kid passer også til Invacares utvalg av barnesenger. Madrassen er laget av høyelastisk...

Dacapo Top trykkavlastende overmadrass - På anbud med NAV

Dacapo Top trykkavlastende overmadrass

Dacapo Top er en trykkavlastende overmadrass av høy kvalitet som kombineres med en standardmadrass. Dacapo Top er produsert i høykvalitets viskoelastisk skum som påvirkes av...

Dacapo Top Pro trykkfordelende overmadrass i skum

Dacapo Top Pro overmadrass

Dacapo Top Pro er en overmadrass bestående av soneinndelt skåret skum. Madrassens unike utskjæringer tilpasser seg kroppen, øker kontaktområdet med huden, minimerer shear og...

Dacapo 2Sided kombinasjonsmadrass

Dacapo 2Sided er den mest allsidige modellen i Dacapo-serien. Dacapo 2Sided er en kombinasjonsmadrass med skåret, høyelastisk skum på den ene siden og en viskoelastisk skumside på...

Dacapo Excel trykkavlastende skummadrass med skåret skum

Dacapo Excel trykkavlastende madrass

Dacapo Excel trykkavlastende madrass er vårt siste tilskudd til Dacapo-serien med ulike skummadrasser. Madrassens design og utforming bidrar til å minimere shear og friksjon...

Dacapo Premier trykkavlastende madrass i skum

Dacapo Premier trykkavlastende madrass

Dacapo Premier er vår flaggskipmodell i Dacapo-serien. Dacapo Premier er en modulær flerlagsmadrass med u-kjerne for økt stabilitet og komfort. U-kjernen gir god støtte for de som...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.

Støtte og stabilitet

For å kunne oppnå en aktiv og komfortabel hverdag er det viktig med god støtte og stabilitet som gir bedre ergonomisk sittestilling og bedre kroppskontroll når man sitter i manuelle rullestoler eller elektriske rullestoler.

Optimal posisjonering

Målet med en sitteposisjon er at brukeren kan sitte stabilt, komfortabelt uten friksjon, og dermed oppnå et mer aktivt liv. De fleste terapeuter, som arbeider med posisjoneringer og sittestillingsanalyser for rullestolbrukere, kjenner til utfordringer med posisjonering av brukere som spesielt har utfordringer relatert til blant annet bekkenet eller andre kjente problemer.

Invacares brede sortiment av sitteputer og ryggsystemer kan bidra til å skape en god og stabil sittestilling for brukeren. Noen ganger er det behov for ytteligere støtte i form av nakke- og hodestøtter eller ulike former for hoftebelter og -seler for optimal posisjonering.

Invacare har et bredt utvalg av belter og seler som holder brukeren plassert komfortabelt og sikkert i rullestolen. Beltene og selene gir støtte der det er behov som blant annet støtte for bekkenet, overkroppen og underkroppen. Beltene bidrar til å korrigere og justere sittestillingen på en effektiv og enkel måte, og dekker de fleste behov innenfor stabilisering i sittende posisjon.

En stabil og korrekt sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter forebygger skyvkrefter/shear eller friksjon. Invacare forhandler et stort og varieret sortiment av BodyPoint-belter og -seler, som kan støtte og stabilisere når brukeren er i en sittende posisjon. Bodypoint-seler og -belter kan hjelpe med at oppnå den korrekte, ergonomiske sittestilling, når skyvkrefter/shear eller friksjon er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen.

Alle belter og seler fra Bodypoint er utformet i et behagelig og rengøringsvennlig materiale.

Invacares produkter innenfor posisjonering er designet for å gi best mulig holdning og høy komfort. Beltene kan tilpasses etter individuelle preferanser og behov.