Personløftere og seil

Personløftere og seil

Personløftere og løfteseil for individuelle behov

Løftere og løfteseil fra Invacare er utviklet for å gi brukeren en trygg og behagelig opplevelse ved forflytning. Vi tilbyr stand-assist personløftere, mobile løftere, stasjonere løftesystemer og løfteseil. Invacares brede sortiment med personløftere og løfteseil har modeller for ulike behov som et utvalg for løft av paraplegiske og tetraplegiske brukere, i tillegg til postoperativ og eldre brukere med nedsatt funksjonsevne. Vårt utvalg av personløftere og løfteseil egner seg både for institusjon og hjemmesykepleie som gjør sortimentet til funksjonelle hjelpemidler for ulike situasjoner.

Invacare ISA Standard NAV konf

Invacare ISA Standard aktiv personløfter

ISA, eller Invacare Stand Assist, er en allsidig produktserie med aktive personløftere for komfortable og effektive forflytninger. ISA er et populært hjelpemiddel som er designet...

Invacare ISA Plus aktiv personløfter

ISA, eller Invacare Stand Assist, er en allsidig produktserie med aktive personløftere for komfortable og effektive forflytninger. ISA er et populært hjelpemiddel som er designet...

Invacare Birdie Evo personløfter

Invacare Birdie Evo er en videreutvikling av vår populære Birdie personløfter. Birdie Evo er et hjelpemiddel for eldre og personer med funksjonsnedsettelse som har behov for...

Invacare OptiSling seilprogram

Den nye generasjonen med Optisling seilprogram er et komplett sortiment med seilprogram utviklet i samarbeid med terapeuter for optimal passform og støtte for brukeren. Seilene er...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.

Smarte egenskaper 

Personløftere fra Invacare bidrar til en enkel, rask og trygg forflytning av brukeren.

Birdie Evo sortimentet med mobile personløftere sikrer en trygg håndtering av systemer som SMARTLOCK™ som bidrar til rask og sikker endring av løftebøylen uten bruk av verktøy. Slow'R™ er en demper inne i bomen som fanger bevegelsene og reduserer vugging av bruker og gir økt sikkerhet og komfort under løft av brukeren. Snap Lock hurtigkobling på løftebøylen og nødstopp knapp som bidrar til trygghet for brukeren og pleiepersonalet.

Vårt sortiment av personløftere og løfteseil er designet med materiale av høy kvalitet, som bidrar til økt holdbarhet og komfort, som gir forbedret brukervennlighet både for brukeren og pleiepersonalet. Apparatene kan enkelt settes og legges sammen, for oppbevaring eller til transport ved behov.

Sortimentet med ståløftere har designforbedringer som ergonomisk grep, lengde justerbar løftebom, leggstøtte og fotplater som leveres i ulike størrelser. ISA ståløfter sortimentet har også en modell med en løsning for brukere med ulike kroppsfasonger og løftekapasitet på 200 kg.

Invacare har også et sortiment med mobile personløftere med økt brukervennlighet for ulike situasjoner som blant annet løfte brukeren ut av en stol, seng eller fra gulvet og løfte de til toalettet selv gjennom trange passasjer. Løfteren har et praktisk 360 grader roterende dobbelthjul.

Vårt utvalg av løfteseildekker en rekke ulike behov og kommer i forskjellige størrelser og materialer. Løfteseil er utviklet i samarbeid med terapeuter for å gi gir en trygg og komfortabel forflytning. Løfteseilene kommer med praktiske instruksjoner påtrykt på baksiden av løfteseilene.