Sikkerhet på badet

Sikkerhet på badet

Håndtak og stenger gir økt trygghet når du må bevege deg på glatte gulv, eller når det er behov for ekstra støtte for å gå på toalettet eller bruke badekaret.

Alle kan oppleve farlige situasjoner på badet, men risikoen for at noe skjer er høyere for eldre og personer med nedsatt funksjon og mobilitet. Faren for å skli på gulvet kan gjøre baderomsbesøket til en bekymringsfull opplevelse, og uten ekstra støtte når du setter deg og reiser deg fra toalettet eller badekaret, kan baderomsbesøket medføre økt risiko for fall, skader, smerter og immobilitet. 

Stileo H170

Aquatec Stileo støttehåndtak

Aquatec Stileo er praktiske støttehåndtak med sugekoppfeste. Støttehåndtakene er enkle å montere, og har indikatorer som viser at de er riktig montert. Aquatec Stileo har en...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.