Nyheter & Aktiviteter

Tirsdag 6. Juli

Gå sommeren i møte med stil

Det er nesten sommer og solen skinner. Det betyr at tiden er inne for å komme seg ut, besøke familie, kjøre en tur med en god venn eller bare nyte finværet! 


Les mer om våre stilige og trygge elektriske scootere her. 


 


 

Tirsdag 15. Juni

Deltok du på messen vår i forrige uke?

Det er viktig for oss å utvikle oss for å bli bedre, og for å kunne gjøre dette er vi avhengige av dine tilbakemeldinger. Vi sender deg derfor en kort spørreundersøkelse, og håper at du vil sette av noen minutter til å svare.


Svarene vil gi oss...

Fredag 4. Juni

Countdown til den Digitale Messen: Alber

Det er bare å glede seg til en gjennomgang av de brukervennlige og praktiske hjelpemotorene fra Alber!


Alber hjelpemotorer tilbyr en rekke løsninger som avlaster bruker og ledsager. Hjelpemotorene til manuelle rullestoler bidrar til at...

Onsdag 2. Juni

Countdown til den Digitale Messen: Madrasser

Våre distriktsansvarlige selgere Aina & Tom Inge skal også vise vår nye familie med dynamiske madrasser. Det blir en gjennomgang av hvordan de fungerer & hvilke modeller som finnes.


Dynamiske madrasser, også kjent som vekseltrykkmadrasser bidrar...

Onsdag 2. Juni

Countdown til den Digitale Messen: Küschall 2.0

Küschall har utviklet en helt ny generasjon Küschall 2.0 aktivstoler med fokus på kvalitet og kjøreegenskaper. Produktsjef Karine & produktspesialist Eirik går gjennom hva som er nytt, og mer detaljert hva som er mulighetene på K-series 2.0, Compact...

Tirsdag 1. Juni

Countdown til den Digitale Messen: Azalea

Våre distriktsansvarlige selgere Kathrine & Arild skal presentere Rea Azalea komfortstol med tilpasningsmuligheter. De skal vise standard stol & det meste av tilbehør som kan monteres på.


Vil du lese mer om den populære komfortrullestolen? Da kan...