Maxxcare hælavlaster

Maxxcare hælavlaster

MaxxCare Pro er en unik hælavlaster fylt med luftceller som gir komfort, stabilitet og beskyttelse mot trykk- og skyvekrefter på hæl og ankel.

MaxxCare hælavlaster

Maxxcare Pro Evolution Hælavlaster

Maxxcare Pro Evolution hælavlaster er et hjelpemiddel som gir 100 % trykkavlastning for personer med høy risiko for å utvikle trykksår på hælen. I tillegg til å forebygge trykksår...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Ved å huke av denne boksen bekrefter jeg at jeg har lest personvernerklæring og samtykker til at informasjonen jeg har oppgitt kan brukes av Invacare og deres tilknyttede selskaper for å kontakte meg og for bedre å forstå mine interesser og bekymringer. *

Kampen mot trykksår

Invacares populære hælavlaster Maxxcare Heel Pro tilbyr høy komfort og optimal trykkavlastning for brukere med høy risiko for å utvikle trykksår på hælen.
Den bakerste delen av hælen utsettes for et intenst trykk, når brukeren ligger på ryggen i sengen. Hælene er derfor et av de mest utsatte områdene, og EPUAP anbefaler i deres retningslinjer, at trykket på hælene fjernes helt. Som hovedregel anbefaler EPUAP, at det I tillegg til anvendelse av passende trykkavlastende madrass, også tas spesielt hensyn til trykkavlastning av hælen.

Forebygging og behandling av trykksår

Maxxcare Pro hælavlaster er et hjelpemiddel, som anvendes til forebygging av trykksår eller som supplement i behandling av trykksår. Maxxcare Pro løfter hælen opp fra underlaget og fjerner på denne måten, i overensstemmelse med EPUAP’s guidelines, trykk på hælen. Maxxcare  Pro hælavlastning er basert på den anerkjente Vicair-teknologien med luftfylte SmartCells. Hælavlasteren er forsynet med fire unike Vicair-luftceller, som gir trykkavlastning av både hæl og ankel.

Maxxcare Pro hælavlastning kan anvendes av sengeliggende brukere, men også som hjelpemiddel til eldre brukere i rullestol. Hælavlasteren er forsynet med et anti-skli materiale under foten, som betyr at brukeren, uten risiko for å skli, kan bevege seg mellem for eksempel seng og stol og/eller toalett.

Invacare tilbyr et bredt sortiment av trykkavlastende og forebyggende hjelpemidler til eldre og brukere med funksjonsnedsettelser som blant annet trykkavlastende madrasser og puter. For mer informasjon om Invacares trykkavlastende hjelpemidler kan du se kategorien Madrasser, Puter og Rygger.

I kategorien Posisjonering finnes, I tillegg til hælavlastere, også informasjon om hjelpemidler til hjelp til korrekt sittestilling, som vårt sortiment av Bodypoint seler og belter, samt ergonomiske hodestøtter og nakkestøtter fra Matrx-serien.