Dynamiske luftmadrasser

Dynamiske luftmadrasser

Dynamiske luftmadrasser som passer for pasienter med høy risiko for å utvikle trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for utvikling av trykksår. Våre dynamiske luftmadrasser, også kjent som vekseltrykkmadrasser, bidrar til å redusere risikoen for å utvikle trykksår. Den vekslende trykkbehandlingen i våre dynamiske luftmadrasser er designet for å skape en rytme som ligner det naturlige bevegelsesmønsteret. Dermed fordeles trykket flere ganger hver time, selv om brukeren ikke beveger seg. Dynamiske luftadrasser egner seg for brukere med svært høy risiko for å utvikle trykksår.

SoftCloud Ace komplett dynamisk madrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av hjelpemidler til eldre og syke brukere, inkludert et sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet SoftCloud Ace...

Softcloud Air dynamisk luftmadrass

SoftCloud Air dynamisk madrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske madrasser primært til anvendelse i pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi...

SoftCloud Top dynamisk overmadrass - på avtale med NAV

SoftCloud Top dynamisk overmadrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet den trykkavlastende overmadrassen SoftCloud Top.

SoftCloud Top er en unik...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.

Støtte og stabilitet

For å kunne oppnå en aktiv og komfortabel hverdag er det viktig med god støtte og stabilitet som gir bedre ergonomisk sittestilling og bedre kroppskontroll når man sitter i manuelle rullestoler eller elektriske rullestoler.

Optimal posisjonering

Målet med en sitteposisjon er at brukeren kan sitte stabilt, komfortabelt uten friksjon, og dermed oppnå et mer aktivt liv. De fleste terapeuter, som arbeider med posisjoneringer og sittestillingsanalyser for rullestolbrukere, kjenner til utfordringer med posisjonering av brukere som spesielt har utfordringer relatert til blant annet bekkenet eller andre kjente problemer.

Invacares brede sortiment av sitteputer og ryggsystemer kan bidra til å skape en god og stabil sittestilling for brukeren. Noen ganger er det behov for ytteligere støtte i form av nakke- og hodestøtter eller ulike former for hoftebelter og -seler for optimal posisjonering.

Invacare har et bredt utvalg av belter og seler som holder brukeren plassert komfortabelt og sikkert i rullestolen. Beltene og selene gir støtte der det er behov som blant annet støtte for bekkenet, overkroppen og underkroppen. Beltene bidrar til å korrigere og justere sittestillingen på en effektiv og enkel måte, og dekker de fleste behov innenfor stabilisering i sittende posisjon.

En stabil og korrekt sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter forebygger skyvkrefter/shear eller friksjon. Invacare forhandler et stort og varieret sortiment av BodyPoint-belter og -seler, som kan støtte og stabilisere når brukeren er i en sittende posisjon. Bodypoint-seler og -belter kan hjelpe med at oppnå den korrekte, ergonomiske sittestilling, når skyvkrefter/shear eller friksjon er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen.

Alle belter og seler fra Bodypoint er utformet i et behagelig og rengøringsvennlig materiale.

Invacares produkter innenfor posisjonering er designet for å gi best mulig holdning og høy komfort. Beltene kan tilpasses etter individuelle preferanser og behov.