Dynamiske luftmadrasser

Dynamiske luftmadrasser

Dynamiske luftmadrasser som passer for pasienter med høy risiko for å utvikle trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for utvikling av trykksår. Våre dynamiske luftmadrasser, også kjent som vekseltrykkmadrasser, bidrar til å redusere risikoen for å utvikle trykksår. Den vekslende trykkbehandlingen i våre dynamiske luftmadrasser er designet for å skape en rytme som ligner det naturlige bevegelsesmønsteret. Dermed fordeles trykket flere ganger hver time, selv om brukeren ikke beveger seg. Dynamiske luftadrasser egner seg for brukere med svært høy risiko for å utvikle trykksår.

SoftCloud Ace komplett dynamisk madrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av hjelpemidler til eldre og syke brukere, inkludert et sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet SoftCloud Ace...

Softcloud Air dynamisk luftmadrass

SoftCloud Air dynamisk madrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske madrasser primært til anvendelse i pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi...

SoftCloud Top dynamisk overmadrass - på avtale med NAV

SoftCloud Top dynamisk overmadrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet den trykkavlastende overmadrassen SoftCloud Top.

SoftCloud Top er en unik...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Våre dynamiske luftmadrasser er nøye testet av helsepersonell for å sikre at madrassens egenskaper møter brukerens behov. Vekseltrykk-teknologi anbefales for å oppnå forebygging og behandling av trykksår døgnet rundt, kombinert med individuell overvåkning, reposisjonering og sårpleieprogram.

Madrasser for trykkfordeling og behandling av trykksår

Våre dynamiske luftmadrasser består av luftfylte celler og en tilkoblet pumpe, som automatisk fordeler luften i cellene slik at trykket kontinuerlig blir fordelt på nytt. For å øke brukerens komfort er cellene i hodeseksjonen statiske.

Dynamiske luftmadrasser fra Invacare betjenes gjennom innovative kontroller som gir gode muligheter for justering. Pleiepersonalet kan stille inn på statisk eller dynamisk modus. Enheten har også en automatisk detekteringsfunksjon i kontrollenheten som automatisk registrerer trykk fra kroppen, og justerer trykknivået deretter. Kontrollenhetene har både visuelle alarmer og lydalarmer som aktiveres ved lavt trykk eller strømbrudd. Kabelhåndteringssystem langs madrasskanten sikrer at den ikke er i veien, noe som bidrar til økt sikkerhet og brukervennlighet.

Madrassene er utstyrt med CPR-merkelapp som ved behov for HLR tømmer luften fra madrassens bryst- og mageregion ved å dra i den synlige gule merkelappen merket CPR.

Alle våre dynamiske luftmadrasser har praktisk bærhåndtak for enklere transport og håndtering. Madrassene kan også legges i transportmodus som sikrer at luften holder seg i madrassen når brukeren blir transportert.

Alle våre trykkavlastende luftmadrasser er også laget av robust materiale som motvirker skyv - og friksjonskrefter. Trekkene er laget i pustende materiale og er enkle å fjerne i forbindelse med rengjøring.