Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet den trykkavlastende overmadrassen SoftCloud Top.

SoftCloud er en madrasserie som inkluderer fire trykkavlastende, dynamiske luftmadrasser: SoftCloud Top - en dynamisk overmadrass til anvendelse over en egnet skummadras samt SoftCloud Pro, SoftCloud Air og SoftCloud Ace - dynamiske madrasser til anvendelse direkte på sykehussengen eller pleiesengens liggeflate. SoftCloud Top er en unik trykkavlastende overmadrass som distribuerer trykket aktivt under den sengeliggende brukeren, og sikrer dermed kontinuerlig og effektiv trykkfordeling og forebyggelse av trykksår hos eldre eller syke brukere.

SoftCloud Top
SoftCloud Top
SoftCloud Top
SoftCloud Top
SoftCloud Top
SoftCloud Top

SoftCloud madrassene kan leveres i flere bredder – inklusivt bredder som passer til brede pleiesenger.

Komfortabelt kvalitetstrekk

Trekket til SoftCloud Top madrassen er et inkontinenstrekk som er bakteriostatisk, fungistatisk og svært pustende, og oppfyller dermed dagens krav til mikroklima, miljø, komfort og trykkavlastning.

Trekket er også utstyrt med håndtak, kabelhåndtering langs siden, trekk over glidelåsen og hurtigutløser glidelås på fire sider, som gjør den enkel å ta av og på. Trekket har sveisede sømmer og kan vaskes på 95 grader og tørkes i tørketrommel på lave temperaturer.

Smarte egenskaper:

  • Effektiv trykkfordeling og kontinuerlig re-distribuering av trykket under brukeren
  • 3 statiske i hodeenden for behagelig posisjon
  • Innebygget sikkerhetsmadrass – ”Cell-in-Cell” design
  • Leveres i 3 standardstørrelser
  • Høy maks. brukervekt på 200 kg
  • Sikkerhetsremmer som tillater sengen å være løst festet til madrassen samtidig som tilgangen til HLR-sikringen er fri
  • Kabelstyringssystem som gir ingen etterfølgende strømkabler
  • Enkel demontering av innermadrass sikrer enkel håndtering og lettere rengjøring

SoftCloud Pro pumpen er utviklet med den nyeste teknologien. Pumpen understøtter madrassens mange anvendelsesmuligheter og understøtter flere forskjellige behandlingsformer, herunder muligheten for kontinuerlig lavt, statisk trykk til bruk for sterkt smertepåvirkede brukere og brukere i terminalstadiet med behov for økt omsorg. Pumpen kan også innstilles til maks og helt oppblåst trykk i forbindelse med forflytnings- pleieoppgaver av den sengeliggende brukeren.