Vicair sitteputer luft

Vicair sitteputer luft

Den optimale løsningen for trykkavlastning og posisjonering

Invacares sitteputer fra Vicair kan anvendes i de fleste rullestoler for å gi brukeren en optimal trykkavlastning, støtte og komfort. Alle brukere er forskjellige og hver bruker har spesielt behov for posisjonering og støtte. Vicair sitteputer består av flere modeller for å dekke en rekke ulike behov, og kan tilpasses individuelt. Alle rullestolputer kan leveres med et avtagbart, behagelig og pustende trekk. Trekkene kan vaskes I vaskemaskin på 60°

Vicair Liberty TC hygiene

Vicair Liberty-serien

Vicair Liberty-serien består av tre ulike posisjoneringsputer som alle er komfortable, har lav egenvekt og er enkle å bruke. Vicair Liberty (5 cm) og Vicair Liberty Profile (6 cm)...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Personlig tilpasning

Med Vicair-serien er det mulighet for personlige justeringer som gir den beste løsningen for hver enkelt bruker. Vicair-putene er delt inn i flere forskjellige kamre. Hvert kammer er fylt med hundrevis av små trekantede myke luftceller med avrundede hjørner kalt SmartCells. På de fleste produktene kan man ved help av en glidelås enkelt fjerne eller tilføre SmartCells til kamrene, der det er fordelaktig for å oppnå best mulig sittestilling.

Vicair SmartCells er fylt med luft, noe som gjør produktene ekstra lette. SmartCells er glatte med lav friksjon, slik at de glir og tilpasser seg hverandre. Samtidig er de veldig fleksible og myke, og danner dermed en stor, stabil og behagelig overflate, til bruk ved trykkfordeling. Den store overflaten sikrer både god trykkfordelingen, høy komfort og en veldig god mulighet for støtte og posisjonering.

Vicair-putene har en indikasjon på den anbefalte maksimale brukervekten, inkludert puter som er egnet for bariatriske brukere.

Alle rullestolputer kan leveres med et avtagbart, behagelig og pustende trekk. Trekkene kan vaskes I vaskemaskin på 60°

Vicair-putene tilbys i flere varianter og størrelser. Spesielle størrelser kan også bestilles.

Se mer nedenfor:

Se også andre Vicair produkter:

Andre anbefalte produkter til posisjoner og trykkfordeling: Maxxcare hælavlastere, Matrx rygger for støtte og posisjonering, samt seler og belter for økt støtte og stabilitet.