Om våre kurs

I Invacare bruker vi avansert biomekanisk prosjektering I utviklingen av alle våre produkter for å forbedre ergonomi, komfort, funksjonsområder og holdbarhet.  

Med over 400 produkter I vårt sortiment, inkludert tilbehør og andre skreddersydde løsninger er vi opptatt av å finne det riktige produktet til brukerene. For å oppnå dette tilbyr vi ulike online og/eller offline opplæringsprogram for å øke fagkunnskap I tillegg til praktiske tips til bruk I hverdagen. 

Kursene tilbyr kvalifikasjoner og kunnskap til de som er involvert I å håndtere og forbedre omsorgen for eldre og personer med funksjonsnedsettelser. 

Invacare ønsker å være en ressurs for våre kunder og samarbeidspartnere, og vi har lang erfaring med å holde kurs for ansatte i pleie- og omsorgssektoren. Kursene varierer og kan blant annet være en kombinasjon av presentasjoner, praktiske workshopøkter og diskusjonsgrupper for å gi deltagerene en helhetlig forståelse av emnet/emnene.  

Vi ønsker også å informere om at dersom du har behov for hjelp, støtte eller kanskje du har noen spørsmål er det bare å kontakte nærmeste distriktssjef til for eksempel utprøvning eller opplæring.  

Klikk her for å se kurstilbudene: 

Kursoversikt_bilde