Om våre kurs

Med over 400 produkter i vårt sortiment, inkludert tilbehør og andre skreddersydde løsninger, er vi i Invacare opptatt av å finne det riktige produktet til hver unike bruker. For å gjøre det enklere for deg å ta de riktige valgene, og være trygg på bruken og egenskapene til de ulike produktene, tilbyr vi ulike online og offline opplæringsprogram i løpet av året.

Målet er å gi deg som jobber direkte med produktene og/eller brukerne økt fagkunnskap og kompetanse, og kanskje også noen praktiske råd på veien - som kan gjøre arbeidshverdagen din litt enklere.

Invacare ønsker å være en ressurs for våre kunder og samarbeidspartnere, og etter mange år i bransjen har vi lang erfaring med å holde kurs for ansatte i pleie- og omsorgssektoren. Kursene vi tilbyr vil variere i innhold og varighet, og kan blant annet være en kombinasjon av presentasjoner, praktiske workshop-økter og diskusjonsgrupper for å gi deg som deltaker en helhetlig forståelse av det aktuelle emnet eller emnene. Kursene vi tilbyr vil være relevante for alle som har et ønske om forbedre omsorgen for eldre og personer med funksjonsnedsettelser. 

Merk: Vi i Invacare inviterer både til datobestemte webinarer og arrangementer, men tilbyr også skreddersydde kurstilbud på forespørsel. Klikk på knappene under for å se oversikt over henholdsvis planlagte webinarer og arrangementer, samt hvilke kurstilbud som kan bestilles på forespørsel.

 

Se vår oversikt over planlagte webinarer og arrangementer som du kan melde deg på    Se oversikten over de ulike kurstilbudene vi tilbyr på forespørsel