Scootere

Scootere

Elektriske scootere fra Invacare bidrar til uavhengighet for personer med nedsatt funksjonsevne

Elektriske scootere fra Invacare gir stabile kjøreegenskaper og bidrar til uavhengiget for personer med nedsatt funksjonsevne. Her finner du scooteren Comet Alpine, som etter mange år på avtale med NAV er blitt velkjent i det norske markedet. Vi tilbyr el scootere for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. Vi har løsninger som gir stor grad av autonomi, som bidrar til at brukere kan leve et aktivt liv på egne premisser.

Comet Alpine+ førstevalg i post 1

Invacare Comet Alpine+ scooter

Invacare Comet Alpine+ er en el scooter for den aktive brukeren som trives i naturen og opplevelser i terrenget. Den solide rammen sammen med den kraftige motoren, hjulene og...

Orion Pro førstevalg i Post 3

Invacare Orion Pro scooter

Orion Pro er en elektrisk scooter med egenskaper som sikrer svært gode kjøreegenskaper. El scooteren leveres med stor batterikapasitet, god fjæring og store hjul. Det avanserte...

Comet Ulta førstevalg post 2

Invacare Comet Ultra scooter

Invacare Comet Ultra er en el scooter for den aktive brukeren som trives i naturen og opplevelser i terrenget. Den solide rammen sammen med den kraftige motoren, hjulene og dekkene...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Klar til bruk

Elektriske rullestoler fra Invacare dekker ulike behov enten man ønsker å bruke den til vanlige gjøremål i hverdagen eller til fritidsbruk som blant annet en tur til byen.

Vi tilbyr elektriske scootere for innendørs og utendørs bruk, inkludert en modell egnet for røffere terreng, 3-hjul og 4-hjuls alternativer, og en modell egnet for bariatriske brukere.

Elektriske scootere som kombinerer sikkerhet og komfort

Invacare tilbyr et komplett program innen elektriske scootere som lar deg velge en elektrisk scooter med de egenskapene som tilfredstiller dine ønsker og behov. Vi har blant annet løsninger for både innendørs og utendørs bruk som bidrar til økt uavhengighet uansett destinasjon.

Vi tilbyr el scooter som tåler røffere overflater og som er utstyrt med sikkerhetsutstyr som gjør den ideell for aktiviteter utendørs. El scooterne bidrar til en stabil og behagelig kjøreopplevelse Vi tilbyr også el scooter for bariatriske brukere med en brukervekt opp til 220kg.

Våre elektriske scootere er utstyrt med kraftige motorer og batterier som gir en kraftig kjøreopplevelse med lang levetid. Kombinert med robust konstruksjon og god fjæring gir brukeren muligheten til å nyte lange turer og raskt nå deres destinasjon. Scooterne fra Invacare er tilrettelagt for å tåle en ekstra påkjenning.

El scooterne gir høy komfort og økt sikkerhet. Ergonomisk utformet sete med gode justeringsmuligheter. Styret og justeringen av rattstamme er intuitivt og ergonomisk utformet slik at kjøremiljøet enkelt tilpasser seg bruker. Lett tilgjengelige og pålitelige bremser, og en rekke innovative funksjoner som bidrar til sikker håndtering av scooteren.

Vi tilbyr både modeller med 3-hjul og 4-hjul som dekker en rekke ulike behov, gir god plass til bena som gir utmerket manøvrerbarhet. Et stort utvalg av tilbehør som kurver, mobilholdere og USB ladeuttak er tilgjengelig for brukere som ønsker å tilpasse el scooteren ytterligere etter deres behov og preferanser.