Om oss

Invacare Norge
About_Us_Smoov
About_Us_Smoov

Make life's experiences possible

Nærhet til kunder og forståelse for våre brukeres individuelle behov har vært sentralt i hele vår historie, og danner grunnlag for vår posisjon som en globalt ledende produsent og leverandør av medisinsk utstyr og tekniske hjelpemidler. Helt siden oppstarten i 1885 har vårt mål og oppgave vært å legge best mulig til rette for at den enkelte bruker skal kunne få mest mulig ut av sitt iboende potensiale - gjennom funksjonelle, trygge og holdbare produkter,

I Invacare søker vi hver dag å forene det beste fra to verdener:

  • Som en del av en verdensomspennende virksomhet har vi tilstrekkelige ressurser og kan trekke på noen av verdens dyktigste spesialister når vi utvikler nye, innovative produkter.
  • Lokalt i Norge har vi kunnskap, erfaring og forståelse som gjør oss i stand til å imøtekomme de spesielle produktbehovene som er i det norske markedet.

Ved utviklling av våre produkter, samler vi kunnskap fra alle våre markeder og lytter til de behov våre kunder og brukere har. Med fokus på design, funksjonalitet, pålitelighet, holdbarhet og sikkerhet, er vårt mål å kontinuerlig utvikle nye løsninger.

Våre fabrikker har status som Center Of Excellence. Dette betyr at vi her har samlet eksperter fra flere fagfelt som er ansvarlige for all aktivitet fra idé til ferdig produkt. Helsefaglig personale, sammen med ingeniører og økonomer tar del i og kvalitetssikrer hele prosessen med utgangspunkt i sin unike kompetanse. Alle våre produkter er CE-merket og er testet både på våre egne fabrikker og i henhold til gjeldende europeiske og internasjonale standarder ved akkrediterte institusjoner  

Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å legge til rette for at de komponenter som våre produkter bygges opp av, skal være kompatible mellom ulike produktgrupper. I praksis vises dette ved at for eksempel benstøtter kan brukes på flere modeller av rullestoler, ryggløsninger skal passe både elektriske og manuelle rullestoler og tilbehør skal passe alle våre sengemodeller. Dette bidrar til å legge til rette for en enklere hverdag for terapeuter, pleiepersonale og serviceteknikere, en forbedret logistikk og mer kostnadseffektiv utnyttelse av våre hjelpemidler

Invacare Norge er en verdibasert, bærekraftig og inkluderende organisasjon med stor lojalitet til våre mål og strategier.

  • Gjennom vårt slagord «Yes you can» vil vi gi tydelig uttrykk for vårt engasjement for å styrke, aktivere og støtte våre brukere.
  • Gjennom «Make Life`s Experiences Possible» vil vi legge til rette for at den enkelt skal kunne oppleve og ta del i så mange av livets muligheter som overhodet mulig.
together-for-mobility, invacare
together-for-mobility, invacare

Jobb hos oss

Invacare, karriere

Vi er alltid ute etter å finne talentfulle, kreative og motiverte personer som deler vår lidenskap for å “Make Life’s Experiences Possible”.  Besøk gjerne vår karriereside for å lære mer om livet i Invacare.

Våre merkevarer
Alber-logo, invacare
Alber-logo, invacare

Alber

Alber hjelpemotorer er utviklet for manuelle rullestoler, aktive rullestoler eller standard rullestoler som tilfører elektrisk kraft til din manuelle rullestol. Vårt utvalg inkluderer blant annet den nye hjelpemotoren Smoov, elektriske drivhjul og trappeklatrer.  
Se vårt utvalg fra Alber her 

Kuschall-logo, invacare
Kuschall-logo, invacare

Küschall

Vårt spennende premiumutvalg av aktive rullestoler tilpasset en rekke ulike livsstiler. 
Se vårt utvalg fra Kuschall her 
 

Aquatec-logo, invacare
Aquatec-logo, invacare

Aquatec

Aquatec produserer hjelpemidler til bad og inkluderer blant annet forflytning, dusjsstoler, badekarheiser og støttehåndtak.  
Se vårt utvalg fra Aquatec her 
 

Dolomite-logo, invacare
Dolomite-logo, invacare

Dolomite

Dolomite produserer personlige hjelpemidler som inkluderer blant annet den nye rullatoren Gloss og gåbord.  
Se vårt utvalg fra Dolomite her 
 

rea-wheelchairs, invacare
rea-wheelchairs, invacare

Invacare REA

Et sortiment med manuelle rullestoler komfort og allround med tilt, samt over 50 år med anerkjent kompetanse innen sittekomfort og posisjonering. Se mer her