Senger og sengebord

Senger og sengebord

Senger utviklet med et klinisk perspektiv og brukeren i fokus

Senger fra Invacare oppfyller de høyeste krav til komfort og støtte, i tillegg til mange konfigurasjonsmuligheter som gir individuelle tilpasningsmuligheter. Invacare har et bredt utvalg av egenproduserte regulerbare senger. Sikkerhet er som alltid Invacares høyeste prioritering. Sidegrindene, både i standard og forlenget versjon, imøtekommer de høye kravene i den nye standarden IEC 60601-2-52, uten at dette påvirker de ergonomiske arbeidsforholdene til pleieren.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

I utvalget av regulerbare senger finnes det mange alternativer for ulike behov

Regulerbare senger fra Invacare bidrar til økt komfort og selvstendighet. Invacare har utviklet en ny serie med regulerbare senger: NordBed Ultra, NordBed Optimo og Nordbed Optimo Wide. NordBed serien egner seg til personer med funksjonsnedsettelser og eldre brukere, som har behov for en elektrisk seng med fokus på komfort, omsorg, ro, trygghet og forebygging av trykksår. NordBed er utviklet med den nye teknologien ErgoMove. ErgoMove har løfteegenskaper som bidrar til en naturlig bevegelse av liggeflaten i samspill med kroppens fasong som tar hensyn til trykkavlastning, friksjon og forskyvning.

NordBed sengene er også utviklet med “Up and Out” funksjon som sikrer en trygg og behagelig forflytning, samt økt selvstendighet og bevegelighet ved hjelp av et tastetrykk. NordBed Optimo Wide er tilpasset brukere med høyere kroppsvekt med en maksvekt på 250 kg. Vi tilbyr også Invacare Octave som er en bred og robust pleieseng med maksimal brukervekt på 350 kg som gjør den godt egnet for bariatriske brukere.

SB 910 er en sykehusseng med femdelt liggeflate med automatisk tilbakeføring av ryggen. Liggeflaten kan innstilles i trendelenburg/anti-Trendelenburg-posisjon. Håndkontrollen er designet med “grønn knapp” funksjon som betyr at ryggdelen og bendelen kan justeres samtidig. Sengene fremmer uavhengighet og sikkerhet, som samtidig tilbyr et godt arbeidsmiljø for helsepersonell og teknikere.

Invacare ScanBeta NG er en pediatrisk elektrisk seng, som er utviklet for barn mellom 3-12 år og kommer i tre ulike størrelser. ScanBeta NG barneseng finnes i tre størrelser og kan konfigureres individuelt etter behov og er enkel å justere i takt med barnets utvikling. ScanBeta NG er utviklet med sikkerhet som høyeste prioritet og oppfyller alle krav i henhold til de nordiske kravspesifikasjonene.

I utvalget av regulerbare senger finnes det mange justeringsmuligheter for ulike behov som sykehusseng med femdelt liggeflate, regulerbar sengebunn, elektrisk sengebunn, seng med motor og regulerbar seng med fjernkontroll.

Et høyt funksjonalitetsnivå på våre senger sikrer at pleiebehovet, som er av ulik grad, enkelt kan håndteres med fokus på brukeren og arbeidsmiljøet til pleieren. Invacare har også et utvalg sengetilbehør som vendesystem, forflytningshjelpemidler, sengebord og arbeidsbord.