Senger og sengebord

Senger og sengebord

Senger utviklet med et klinisk perspektiv og brukeren i fokus

Senger fra Invacare oppfyller de høyeste krav til komfort og støtte, i tillegg til mange konfigurasjonsmuligheter som gir individuelle tilpasningsmuligheter. Invacare har et bredt utvalg av egenproduserte regulerbare senger. Sikkerhet er, og har alltid vært, Invacares høyeste prioritet. Sidegrindene, både i standard og forlenget versjon, imøtekommer de høye kravene i den nye standarden IEC 60601-2-52, uten at dette påvirker de ergonomiske arbeidsforholdene til pleieren.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

I utvalget av regulerbare senger finnes det mange alternativer for ulike behov

Regulerbare senger fra Invacare bidrar til økt komfort og selvstendighet. Invacare har utviklet en ny serie med regulerbare senger: NordBed Ultra, NordBed Optimo og Nordbed Optimo Wide. NordBed-serien egner seg svært godt til personer med funksjonsnedsettelser og eldre brukere, som har behov for en elektrisk seng med fokus på komfort, omsorg, ro, trygghet og forebygging av trykksår. NordBed-serien er utviklet med den nye ErgoMove-teknologien. ErgoMove har løfteegenskaper som bidrar til en naturlig bevegelse av liggeflaten i samspill med kroppens fasong som tar hensyn til trykkavlastning, friksjon og forskyvning.

Sengene fra NordBed er også utviklet med “Up and Out”-funksjon som sikrer en trygg og behagelig forflytning, samt økt selvstendighet og bevegelighet ved hjelp av et tastetrykk. NordBed Optimo Wide er tilpasset brukere med høyere kroppsvekt med en maksvekt på 250 kg. I tillegg tilbyr vi også Invacare Octave som er en bred og robust pleieseng med maksimal brukervekt på 350 kg som gjør den svært godt egnet for bariatriske brukere.

SB 910 er en sykehusseng med femdelt liggeflate med automatisk tilbakeføring av ryggen. Liggeflaten kan innstilles i Trendelenburg/anti-Trendelenburg-posisjon. Håndkontrollen er designet med “grønn knapp”-funksjon som betyr at ryggdelen og bendelen kan justeres samtidig. Uansett hvilken modell du velger vil sengene fra Invacare fremme uavhengighet og sikkerhet, som samtidig tilbyr et godt arbeidsmiljø for helsepersonell og teknikere.

I utvalget av regulerbare senger finnes det mange justeringsmuligheter for ulike behov som sykehusseng med femdelt liggeflate, regulerbar sengebunn, elektrisk sengebunn, seng med motor og regulerbar seng med fjernkontroll. I tillegg har vi senger både for voksne og barn.

Et høyt funksjonalitetsnivå på våre senger sikrer at pleiebehovet, som er av ulik grad, enkelt kan håndteres med fokus på brukeren og arbeidsmiljøet til pleieren. Invacare har også et stort utvalg sengetilbehør som vendesystem, forflytningshjelpemidler, sengebord og arbeidsbord.