Matrx-rygger skum

Matrx-rygger skum

Ergonomisk utformet og fleksibelt ryggsystem

Invacare Matrx rygg er et unikt ryggsystem, som enkelt kan monteres på de fleste manuelle- og elektriske rullestoler. Matrx ryggsystemet er et svært ergonomisk og fleksibelt ryggsystem med mange enkle justeringsmuligheter, for optimal støtte og samtidig bidra til et mer aktivt liv.

Matrx E2 NAV

Matrx E2 rygg

Nyhet! Vi presenterer den nye ryggen Matrx E2, som er vår siste innovasjon innen ryggsystemer. Matrx E2 tilbyr god postural støtte for de med funksjonsnedsettelser. Ryggen er...

Matrx E2 Dyp NAV

Matrx E2 Dyp rygg

Invacare tilbyr et stor utvalg av ryggputer for manuelle og elektriske rullestoler. Matrx serien inkluderer den smarte og enkle Matrx E2 ryggen. Matrx E2 Dyp er designet med en...

Matrx MX2 NAV

Matrx MX2 rygg

Matrx MX2 er en svært lett rygg med et elegant design, spesielt utviklet for aktive brukere. Det er et stilig tilleggsprodukt til manuelle rullestoler aktiv. MX2 tilbyr...

Matrx Elite Posture Dyp NAV

Matrx Posture Dyp rygg

Invacare tilbyr et bredt utvalg av rygger til bruk på manuelle og elektriske rullestoler. Matrx ryggene er designet og produsert hos vårt søsterselskap Motion Concepts i Canada...

Matrx Elite TR NAV

Matrx Elite TR rygg

Invacare tilbyr et bredt sortiment av rygger til manuelle og elektriske rullestoler. Matrx ryggene er utviklet og produsert hos vårt søsterselskap Motion Concepts i Canada, som er...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.

Smarte egenskaper 

Personløftere fra Invacare bidrar til en enkel, rask og trygg forflytning av brukeren.

Birdie Evo sortimentet med mobile personløftere sikrer en trygg håndtering av systemer som SMARTLOCK™ som bidrar til rask og sikker endring av løftebøylen uten bruk av verktøy. Slow'R™ er en demper inne i bomen som fanger bevegelsene og reduserer vugging av bruker og gir økt sikkerhet og komfort under løft av brukeren. Snap Lock hurtigkobling på løftebøylen og nødstopp knapp som bidrar til trygghet for brukeren og pleiepersonalet.

Vårt sortiment av personløftere og løfteseil er designet med materiale av høy kvalitet, som bidrar til økt holdbarhet og komfort, som gir forbedret brukervennlighet både for brukeren og pleiepersonalet. Apparatene kan enkelt settes og legges sammen, for oppbevaring eller til transport ved behov.

Sortimentet med ståløftere har designforbedringer som ergonomisk grep, lengde justerbar løftebom, leggstøtte og fotplater som leveres i ulike størrelser. ISA ståløfter sortimentet har også en modell med en løsning for brukere med ulike kroppsfasonger og løftekapasitet på 200 kg.

Invacare har også et sortiment med mobile personløftere med økt brukervennlighet for ulike situasjoner som blant annet løfte brukeren ut av en stol, seng eller fra gulvet og løfte de til toalettet selv gjennom trange passasjer. Løfteren har et praktisk 360 grader roterende dobbelthjul.

Vårt utvalg av løfteseildekker en rekke ulike behov og kommer i forskjellige størrelser og materialer. Løfteseil er utviklet i samarbeid med terapeuter for å gi gir en trygg og komfortabel forflytning. Løfteseilene kommer med praktiske instruksjoner påtrykt på baksiden av løfteseilene.