";

Invacare tilbyr et stor utvalg av ryggputer for manuelle og elektriske rullestoler. Matrx serien inkluderer den smarte og enkle Matrx E2 ryggen. Matrx E2 Dyp er designet med en dybde på 15 cm, dette gir ekstra stabil sidestøtte, samt muligheten til å støtte bekkenet i en oppreist sittestilling. Dyp erstatter Matrx Elite Back Dyp.  

Matrx E2 Dyp har en helt unik skumpolstring, som er laget med nøkkelhullsformede riller. Skummet er overdimensjonert slik at ryggskallet er dekket med myke kanter som gir svært høy komfort og ekstra god avlastning. De nøkkelhullsformede rillene bidrar til bedre temperaturkontroll, bedre lufting og minimerer utvikling av varme og fukt. Dette gir økt komfort og velvære over en lenger tidsperiode. Skummet er svært elastisk, som gir god trykkfordeling av ryggraden som reduserer shear og friksjonskrefter. Skummet har et mykt og pustende trekk, og som et ekstra alternativ kan Matrx E2 Dyp også fås med et vannavisende trekk. 

Matrx E2 Dyp er har et veldig robust og lett materiale med utskjæringer for fri bevegelse av skuldre, armer og halebenområdet med hull i skallet for ekstra ventilasjon. Ryggskallet er anatomisk formet og gir god sidestøtte for brukerens bekken og truncus. Monteringsbeslaget monteres enkelt på ryggstøtten på rullestolen. Ryggskallet klikkes på monteringsbeslaget uten bruk av verktøy. Ryggen kan deretter finjusteres i dybde, høyde, vinkel og eventuelt rotasjon. Det er mulig å instille ryggen når brukeren sitter i stolen, ryggen passer også flere typer stoler. 

Smarte egenskaper:

  • Hurtig og enkel å ta av og sette på 
  • Dybde på 15 cm
  • Ergonomisk design for økt støtte og trykkfordeling 
  • Høy komfort og stabil sittestilling
  • Et smart og enkelt design med ekstra lav egenvekt
  • Tilgjengelig i ulike størrelser, bredder og høyder 
  • Matrx E2 kan justeres i høyde, dybde, horisontal og vertikal vinkel
  • Kan monteres med kroppsstøtter eller annet tilbehør 
  • Kan monteres med nakkestøtte/hodestøtte
  • Anvendes av for eksempel brukere med behov for ekstra stabil sidestøtte
Tilbehør
Tilbehør

Flere tilbehørsmuligheter er tilgjengelig for å tilpasse støtten etter brukernes individuelle behov.

Oppskåret skum
Oppskåret skum

De nøkkelhullsformede utskjæringene i skummet bidrar til bedre lufting som minimerer utvikling av varme og fukt, samt bedre temperaturkontroll.

Ergonomisk design
Ergonomisk design

Ryggskallet har et ergonomisk design som gir brukeren ekstra støtte og en behagelig passform samtidig som den gir god trykkfordeling.

Fleksibel justering
Fleksibel justering

Ved hjelp av et enkelt beslag på selve ryggskallet samt monteringsbeslaget kan Matrx E2 ryggen justeres i høyde, dybde og rotasjon. Dette kan også gjøres mens brukeren sitter i rullestolen.

Inkontinenstrekk
Inkontinenstrekk

Inkontinenstrekk for ekstra beskyttelse. Trekket kan rengjøres med desinfeksjonsmidler ved behov. Inkontinenstrekket kan enkelt monteres og demonteres ved behov for rengjøring.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

360, 380, 410, 430, 460, 480, 510 mm

Høyde

Høyde

410, 510 mm

Dybdejustering

Dybdejustering

Dybde: 15 cm. Dybdejusteres 5 cm foran eller 5 cm bak ved ryggrør.

Vinkeljustering

Vinkeljustering

40°

Vekt ryggskall

Vekt ryggskall

> 2.0 kg.

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

136 kg.

Farge

Farge

Trekk: Svart