Sengebord

Sengebord

Sengebord for ulike behov

Invacare tilbyr flere sengebord og hjertebrett i ulikt design og med ulike tilpasningsmuligheter. Bordene er godt egnet for hjemmebruk og institusjon. For å bidra med å hjelpe personer som tilbringer mye tid i sengen, tilbyr Invacare flere sengebord i ulike design og med ulike tilpasningsmuligheter. Sengebordene egner seg godt til bruk i hjemmet, og på institusjon. Sengebordene er praktisk innredet med skuff og hylle for oppbevaring av personlige eiendeler. Sengebordene er stabile, og kan brukes for lesing og skriving eller som spisebord i kombinasjon med seng eller rullestol. Sideklapp bordet kan justeres i høyden slik at det er tilpasset behovet til en rekke pasienter. Vi har også to nye modeller Emma og Mona med vinkeljusterbar klaff, i tillegg til skuff og skap for oppbevaring. Sengebordene er tilgjengelig i en rekke ulike modeller med stilrent og funksjonelt design.

Nattbord Sven til sykehus

Invacare Sven nattbord

Nytt nattbord på avtale Sykehusinnkjøp, gjeldende fra 1. februar 2024. Nattbord Sven er et nytt og moderne kvalitetsnattbord produsert i Norge, spesialdesignet for bruk på sykehus...

Invacare sengbord Sonnet Dual

Invacare Sonnet Dual sengebord

Invacare tilbyr et bredt sortiment av sengetilbehør, inkludert sengebord. Et sengebord med skap er et praktisk hjelpemiddel til eldre og personer med funksjonsnedsettelse...

Emma Sengebord i hvit - slått ut med matbrett

Invacare Emma og Mona

Mona og Emma sengebord har smarte funksjoner og flere konfigurasjonsmuligheter. De er like på begge sider, og kan dermed kan brukes på begge sider av sengen. Sideklaffen har...

Invacare sengbord Sonnet Combi

Invacare Sonnet Combi sengebord

Brukere som tilbringer mye tid i sengen på grunn av funksjonsnedsettelse kan ha stor nytte av funksjonelle møbler for økt komfort og optimal tilpasning. Sengetilbehør fra Invacare...

Invacare sengbord Sonnet Basic

Invacare Sonnet Basic sengebord

Sonnet Basic er et kombinert lese- og arbeidsbord som kan brukes av sengeliggende brukere, rullestolbrukere og pleiere. Sengebordet har et u-formet understell som gjør at bordet...

Invacare sengbord pausa L865

Invacare Pausa L865 sengebord

Sengebord med hjul anvendes som hjelpemiddel til eldre og personer med funksjonsnedsettelse. Sengebordene fra Invacare er godt egnet for hjemmebruk og institusjoner. Sengebord kan...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.

Støtte og stabilitet

For å kunne oppnå en aktiv og komfortabel hverdag er det viktig med god støtte og stabilitet som gir bedre ergonomisk sittestilling og bedre kroppskontroll når man sitter i manuelle rullestoler eller elektriske rullestoler.

Optimal posisjonering

Målet med en sitteposisjon er at brukeren kan sitte stabilt, komfortabelt uten friksjon, og dermed oppnå et mer aktivt liv. De fleste terapeuter, som arbeider med posisjoneringer og sittestillingsanalyser for rullestolbrukere, kjenner til utfordringer med posisjonering av brukere som spesielt har utfordringer relatert til blant annet bekkenet eller andre kjente problemer.

Invacares brede sortiment av sitteputer og ryggsystemer kan bidra til å skape en god og stabil sittestilling for brukeren. Noen ganger er det behov for ytteligere støtte i form av nakke- og hodestøtter eller ulike former for hoftebelter og -seler for optimal posisjonering.

Invacare har et bredt utvalg av belter og seler som holder brukeren plassert komfortabelt og sikkert i rullestolen. Beltene og selene gir støtte der det er behov som blant annet støtte for bekkenet, overkroppen og underkroppen. Beltene bidrar til å korrigere og justere sittestillingen på en effektiv og enkel måte, og dekker de fleste behov innenfor stabilisering i sittende posisjon.

En stabil og korrekt sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter forebygger skyvkrefter/shear eller friksjon. Invacare forhandler et stort og varieret sortiment av BodyPoint-belter og -seler, som kan støtte og stabilisere når brukeren er i en sittende posisjon. Bodypoint-seler og -belter kan hjelpe med at oppnå den korrekte, ergonomiske sittestilling, når skyvkrefter/shear eller friksjon er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen.

Alle belter og seler fra Bodypoint er utformet i et behagelig og rengøringsvennlig materiale.

Invacares produkter innenfor posisjonering er designet for å gi best mulig holdning og høy komfort. Beltene kan tilpasses etter individuelle preferanser og behov.