Sengetilbehør

Sengetilbehør

Sengetilbehør for optimal tilpasning

Vi tilbyr et bredt utvalg av sengetilbehør som dekker en rekke ulike behov som blant annet løftebøyler, vendesystem og forflytningshjelpemidler. Invacare tilbyr et unikt sortiment av sengetilbehør som gjør det mulig å tilpasse sengen etter individuelle behov og ønsker. Pasienter som tilbringer mye tid i sengen på grunn av funksjonsnedsettelse kan ha stor nytte av funksjonelle tilbehør for økt komfort og optimal tilpasning.

Arcus Vita forflytningshjelpemidler

Forflytningshjelpemidler Arcus Vita

Her finner du et bredt spekter av allsidige forflytningshjelpemidler som forenkler forflytninger i- eller inn og ut av seng, fra rullestol til toalett og lignende.   

Invacare bed accessories - Support handle

Sengetilbehør

Invacare tilbyr et unikt sortiment av sengetilbehør til sykehussenger som optimaliserer muligheten for å tilpasse sykehussengene etter individuelle brukerbehov, design og smak.

...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Et bredt spekter av støtte- og vendehåndtak

Vi tilbyr en rekke tilbehør for ulike tilpasninger i form og design etter individuelle behov. Blant annet tilbyr vi endegavler i moderne design, som gir en hjemmefølelse, tilpaset personlige ønsker. Endegavlene finnes i flere varianter og er svært brukervennlig da de fjernes enkelt uten bruk av verktøy. Langsider fra Invacare gir brukeren følelsen av å være hjemme, og er tilgjengelig i forskjellige varianter. Sidegrindene har en rekke anvendelsesområder som blant annet sikkerhet mot at pasienten faller ut av sengen. De bidrar også til å avlaste omsorgspersonalet som bidrar til et bedre arbeidsmiljø.

Til å hjelpe pasienter med å komme inn og ut av sengen på en trygg og behagelig måte, tilbyr vi stabile støttehjelpemidler som blant annet løftebøyle. Det er et godt hjelpemiddel for personer som har behov for ekstra støtte for å løfte seg opp ved blant annet skift av laken. Støttehjelpemidlene bidrar også til å gi pasienten mer frihet og mulighet til å flytte og bevege på seg i sengen.

Invacare tilbyr også det elektriske tilbehøret Soft Tilt 2.0 som er er et unikt vendesystem utviklet for automatisk vending og reposisjonering av pasient, og som bidrar til å støtte pleiepersonalet ved daglig stell av pasient. Vendesystemet er designet for å følge sengens liggeflate og monteres enkelt på sengen. Soft Tilt 2.0 leveres med en kontrollboks som brukes i forbindelse med automatisk trykkavlastning, og en håndkontroll som brukes i forbindelse med reposisjonering.

Invacare tilbyr også forflytningshjelpemidler som gjør prosessen ved forflytninger i-eller inn og ut av sengen enklere. Dette reduserer belastningen for pleieren og bidrar med å øke mobiliteten og aktiviteten til pasienten.