Skummadrasser Softform

Skummadrasser Softform

Softform imøtekommer en rekke individuelle behov

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for utvikling av trykksår. Softform-madrassene fra Invacare er utviklet for å gi optimal komfort og trykkavlastning til brukere som har høy risiko for å utvikle trykksår. Madrassene er av høy kvalitet, og er nøye utviklet og testet i samarbeid med terapeuter. Softform-madrassene er laget av skum med høy kvalitet og kan imøtekomme og tilpasses individuelle behov og situasjoner.

Softform Premier trykkavlastende madrass

Invacare Softform Premier er en trykkavlastende madrass som forebygger trykksår for brukere med middels risiko for å utvikle trykksår, og er et godt supplement til behandling av...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Optimal trykkfordeling og komfort

Softform-madrassene består av et u-formet underlag og en skumkjerne med utskårede firkanter som tilsammen gir optimal og tilpasset trykkfordeling. Den nøkkelhullsformede utskjæringen av firkantene gir fleksibilitet og sikrer at trykket fordeles effektivt. Enkelte av Softform-madrassene leveres også med en intuitiv og stillegående RX-pumpe som gjør madrassen til en dynamisk vekselstrykkmadrass, uten behov for å flytte brukeren.