Vicair-rygger luft

Vicair-rygger luft

Invacare har et godt utvalg av rygger som er justerbare i høyde, dybde horisontal- og vertikal vinkel for å gi en ergonomisk og komfortabel sittestilling.

Vicair_Rygg_NAV

Vicair-rygger

Våre ryggputer fra Vicair gir optimal trykkavlastning, komfort og støtte til brukere i rullestol. Utvalget ryggputer består av flere forskjellige modeller, for å dekke ulike og...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Optimal trykkavlastning, støtte og stabilitet

Med Invacare Vicair®-ryggsystemer monteret på rullestolen kan brukeren oppnå optimal forebygging av trykksår, komfort og støtte. Ingen brukere er like og hver bruker har spesielt behov for støtte og posisjonering. Vicair®-ryggserien består av flere forskjellige modeller for å dekke individuelle behov. Vicair®-ryggsystem sikrer høy komfort, trykkavlastning og god støtte, samt en individuell justerbar løsning med bevegelsesfrihet.

Unik teknologi

Hver Vicair®-rygg har mulighet for personlige justeringer, som gir den beste løsningen til hver enkelt bruker. Vicair®-ryggene er oppdelt i flere forskjellige kamre. Disse kamrene er fylt med flere hundre små myke trekantede luftceller med avrundet hjørner kalt SmartCells. På noen av ryggene kan man ved hjelp av en glidelås enkelt fjerne eller tilføre SmartCells til kamrene, der det er fordelaktig for å oppnå en god sittestilling.

Vicair SmartCells er fylt med luft, noe som gjør ryggene ekstra lette. SmartCells er glatte med lav friksjon, slik at de glir og tilpasser seg hverandre. Samtidig er de veldig fleksible og myke, og danner derved en stor, stabil og behagelig overflate som støtter brukerens rygg. Den store overflaten sikrer både god trykkfordelingen, høy komfort og en veldig god mulighet for støtte og posisjonering.

Den patenterte metoden fra Vicair er helt unik og nyskapende, som har en trykkavlastende effekt fra det tidspunktet ryggputen monteres på rullestolen. Ytterligere posisjonering kan oppnås med Multifunctional ryggpute ved å tilpasse mengden SmartCells I hver enkelt kammer, slik at støtten/avlastningen gis nøyaktig hvor det er behov. Når Vicair®-ryggputen er montert på rullestolen, er den vedlikeholdsfri som bidrar til tidsbesparelse. De luftfylte cellene sikrer god trykkfordeling og en god ergonomisk sittestilling.

Vicair ryggputer finnes i flere varianter. Se mer nedenfor:

  • Vicair Multifunctional O2 rygg

  • Vicair Anatomic rygg

  • Vicair Liberty rygg

Dersom du ønsker flere opplysninger om hjelpemidler til eldre eller personer med funksjonsnedsettelse vennligst se kategorien for trykkavlastende Vicair luftputer eller Matrx rygger for støtte og posisjonering.

Invacare har et stort utvalg av trykkavlastende madrasser til behandling av trykksår og forebygging av liggesår, samt rullestoler Rea Spirea4NG, Rea Focus, Rea Azalea og Rea Dahlia som kan monteres med ryggputene nevnt ovenfor.