Manuelle rullestoler allround

Manuelle rullestoler allround

Hva gjør allround rullestol fra Invacare til et utmerket valg?

Invacare tilbyr ulike rullestoler innenfor transport- og allround rullestoler. Fra enkle transportstoler til svært konfigurerbare rullestoler. Action-serien og REA modellene tilbyr rullestoler som dekker en rekke behov og ulike livsstiler, i tillegg til omfattende konfigureringsmuligheter og mange tilpasningsmuligheter i et kompakt og brukervennlig produkt. Sortimentet av mellomaktive rullestoler har et stort og allsidig tilbehørsprogram med en høy grad av kompatibilitet mellom stolene, som gir fleksible og økonomiske løsninger. Action og REA rullestoler ble utviklet med fokus på kontrollert vekt, noe som gjør rullestolene enklere å håndtere, oppbevare og transportere.

manuell rullestol Invacare Myon HC hvit ramme

Invacare MyOn HC sammenleggbar rullestol

MyOn HC er en sammenleggbar rullestol med avtagbare og utsvingbare benstøtter. Invacare har utviklet MyOn HC rullestol for å gi brukere en stol som enkelt foldes sammen for enklere...

manuell rullestol Invacare Action 3 NG blå ramme

Invacare Action 3 NG sammenleggbar rullestol

Action 3 NG er en lett sammenleggbar rullestol som er enkel å manøvrere i tillegg til å være enkel å håndtere ved transport for pleier eller pårørende. Action 3 NG er en del av...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Ved å huke av denne boksen bekrefter jeg at jeg har lest personvernerklæring og samtykker til at informasjonen jeg har oppgitt kan brukes av Invacare og deres tilknyttede selskaper for å kontakte meg og for bedre å forstå mine interesser og bekymringer. *

Mellom aktive rullestol funksjoner for daglig behov

Invacare har utviklet Action-familien for å dekke et bredt spekter med ulike brukerbehov. De tre viktigste områdene for Action-serien med mellomaktive rullestoler er kjøreegenskaper, justeringsmuligheter og kjøreegenskaper. 

MyOn HC er en sammenleggbar rullestol med avtagbare og utsvingbare benstøtter. Invacare har utviklet MyOn HC rullestol for å gi brukere en rullestol som enkelt foldes sammen. Dette gir en transportvennlig rullesol som er enkel å både håndtere og lagre. Med sin kompakte design fokuserer MyOn HC på energieffektivitet og kan benyttes blant annet i kombinasjon med drivaggregatet Alber E-Pilot. Her er noen av de viktigste fordelen som Action-serien tilbyr:

Justeringsmuligheter

En av de største fordelene med Action-serien til mellomaktive rullestolbrukere er kompatibilitetsnivået mellom modellene. Action-serien er et av de beste eksemplene på kompatibilitet mellom ulike tilbehør hos Invacare, og man kan enkelt bytte deler. Utvalget av tilbehør imøtekommer unike brukerbehov som både er hjemme og på institusjon.

Dobbel drivring

Gir brukeren muligheten til å kjøre stolen med en hånd. Dobbel drivring er godt egnet forsielt for brukere med hemiplegi.

Add-ons

Action-serien har et bredt tilbehørssortiment som blant annet nakkestøtter, armlener, benstøtter og tilbehør for amputerte. Dette lar brukere finne den optimale passformen etter deres behov.