Manuelle rullestoler allround

Manuelle rullestoler allround

Hva gjør allround rullestol fra Invacare til et utmerket valg?

Invacare tilbyr ulike rullestoler innenfor transport- og allround rullestoler. Fra enkle transportstoler til svært konfigurerbare rullestoler. Action-serien og REA modellene tilbyr rullestoler som dekker en rekke behov og ulike livsstiler, i tillegg til omfattende konfigureringsmuligheter og mange tilpasningsmuligheter i et kompakt og brukervennlig produkt. Sortimentet av mellomaktive rullestoler har et stort og allsidig tilbehørsprogram med en høy grad av kompatibilitet mellom stolene, som gir fleksible og økonomiske løsninger. Action og REA rullestoler ble utviklet med fokus på kontrollert vekt, noe som gjør rullestolene enklere å håndtere, oppbevare og transportere.

manuell rullestol Invacare Myon HC hvit ramme

Invacare MyOn HC sammenleggbar rullestol

MyOn HC er en sammenleggbar rullestol med avtagbare og utsvingbare benstøtter. Invacare har utviklet MyOn HC rullestol for å gi brukere en stol som enkelt foldes sammen for enklere...

manuell rullestol Invacare Action 3 NG blå ramme

Invacare Action 3 NG sammenleggbar rullestol

Action 3 NG er en lett sammenleggbar rullestol som er enkel å manøvrere i tillegg til å være enkel å håndtere ved transport for pleier eller pårørende. Action 3 NG er en del av...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.