";

Sonnet Basic er et kombinert lese- og arbeidsbord som kan brukes av sengeliggende brukere, rullestolbrukere og pleiere. Sengebordet har et u-formet understell som gjør at bordet kan enkelt plasseres over en seng eller rullestol.

Sengebordet kan høydejusteres og er utstyrt med en vinkeljusterbar bordplate som kan vinkles i seks ulike stilllinger i tillegg til en praktisk sideplate. Sonnet Basic kan brukes som lesebord eller arbeidsbord sammen med flere av Invacares hjelpemidler som senger, manuelle rullestoler og elektriske rullestoler. Sengebordet kan også bidra til et bedre arbeidsmiljø når det brukes som arbeidsbord for pleiere sammen med blant annet Aquatec toalett og badestoler.

Vårt utvalg av Sonnet sengebord har stilrent design og nøytrale farger som egner seg både i private hjem og institusjoner. Bordplaten leveres i bøk og understellet er tilgjengelig i aluminium eller elfenben. Sonnet Basic er et stabilt og praktisk sengebord i høy kvalitet som er enkel å håndtere da den er utstyrt med fire hjul og veier kun 11 kg som gjør den enkel å flytte rundt for å tilpasse brukerens behov.

Smarte egenskaper:

  • Stabil og praktisk: Leveres med bordplate som kan brukes som blant annet arbeidsbord eller lesing.

  • Trinnløs høyderegulering: Fra 650 mm til 1000 mm.

  • Vinkeljusterbar: Bordplaten kan vinkles i seks posisjoner mellom 0° og 90°.

  • To bordplater: Lese-og arbeidsbord, og en praktisk sideplate for mer plass.

  • Hjul: Sonet Basic har fire hjul som gjør den enkel å flytte rundt

  • Design: Stilrent og funksjonelt sengebord som passer inn i ulike miljø som i private hjem eller institusjoner.

Høydejusterbar
Høydejusterbar

Et stabilt sengebord som kan justeres i høyde 65-100 cm. Bordplaten kan vinkeljusteres i 6 forskjellige posisjoner for flere anvendelsesmuligheter.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Lengde

Lengde

Side klaff 65 x 40 cm/ 18 x 30 cm

Høydejustering

Høydejustering

Høydejusterbar: 65 - 100 cm

Total vekt

Total vekt

11 kg

Farge

Farge

Bøk og Lys Eik

Brukermanual (1)
Tester og sertifiseringer (1)
Tester og sertifiseringer (1 fil)