";

Nyhet! Vi presenterer den nye ryggen Matrx E2, som er vår siste innovasjon innen ryggsystemer. Matrx E2 tilbyr god postural støtte for de med funksjonsnedsettelser. Ryggen er tilgjengelig i et bredt spekter med ulike bredder og høyder for å sikre optimal passform. Det nye innovative "Ripple" skum teknologien gir Matrx E2 bedre temperaturkontroll, bedre lufting og minimerer utvikling av varme og fukt.  Det høyelastiske skummet (HR skum) gir trykkfordeling av selve ryggraden slik at man synker godt ned i skummet som reduserer risikoen for skyv- og friksjonskrefter. Skummet har et mykt, pustende og elastisk trekk. Dette gir brukeren bedre komfort over en lenger tidsperiode.  Matrx E2 erstatter Matrx Elite ryggen.

Matrx E2 Dyp er har et veldig robust og lett materiale med utskjæringer for fri bevegelse av skuldre, armer og halebenområdet med hull i skallet for ekstra ventilasjon. Matrx E2 er enkel å håndtere og montere. På rullestolens ryggrør monteres monteringsbeslaget som kommer med Matrx E2 ryggen ved levering. Når monteringsbeslagene er festet på rullestolen, klikkes ryggskallet enkelt på og nå kan Matrx E2 finjusteres i dybde, høyde, vinkel og eventuelt rotasjon. Dette bidrar til å gi brukeren optimal komfort og god postural støtte. Instillingene kan gjøres mens brukeren sitter i rullestolen. Når monteringsbeslaget er montert, kan Matrx E2 ryggen raskt og enkelt tas av eller settes på igjen, uten bruk av verktøy. Når ryggen monteres i beslagene, vil den sitte nøyaktig samme sted, hver gang. 

Smarte egenskaper:

  • Rask og enkel å ta av og sette på 
  • Standardmodellen har en dybde på 8 cm, men kommer i en dyp modell med en dybde på 15 cm
  • Ergonomisk design for økt støtte og trykkfordeling 
  • Høy komfort og stabil sittestilling
  • Et smart og enkelt design med ekstra lav egenvekt
  • Tilgjengelig i ulike størrelser og bredder 
  • Matrx E2 kan justeres i høyde, dybde, horisontal og vertikal vinkel
  • Kan monteres med kroppsstøtter eller annet tilbehør 
  • Kan monteres med nakkestøtte/hodestøtte
  • Anvendes av for eksempel brukere med behov for lett til middels sidestøtte


Tilbehør
Tilbehør

Flere tilbehørsmuligheter er tilgjengelig for å tilpasse støtten etter brukernes individuelle behov.

Oppskåret skum
Oppskåret skum

De nøkkelhullsformede utskjæringene i skummet bidrar til bedre lufting som minimerer utvikling av varme og fukt, samt bedre temperaturkontroll.

Ergonomisk design
Ergonomisk design

Ryggskallet har et ergonomisk design som gir brukeren ekstra støtte og en behagelig passform samtidig som den gir god trykkfordeling.

Fleksibel justering
Fleksibel justering

Ved hjelp av et enkelt beslag på selve ryggskallet samt monteringsbeslaget kan Matrx E2 ryggen justeres i høyde, dybde og rotasjon. Dette kan også gjøres mens brukeren sitter i rullestolen.

Kroppsstøtte
Kroppsstøtte

Mer fleksibilitet og støtte for en bedre sittestilling.

Inkontinenstrekk
Inkontinenstrekk

Inkontinenstrekk for ekstra beskyttelse. Trekket kan rengjøres med desinfeksjonsmidler ved behov. Inkontinenstrekket kan enkelt monteres og demonteres ved behov for rengjøring.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

360, 380, 410, 430, 460, 480, 510 mm

Høyde

Høyde

360, 410 mm

Dybdejustering

Dybdejustering

Dybde: 8 cm. Dybdejusteres 5 cm foran eller 5 cm bak ved ryggrør.

Vinkeljustering

Vinkeljustering

40°

Vekt ryggskall

Vekt ryggskall

> 2.0 kg.

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

136 kg.

Farge

Farge

Trekk: Svart