";

Invacare tilbyr et bredt utvalg av rygger til bruk på manuelle og elektriske rullestoler. Matrx ryggene er designet og produsert hos vårt søsterselskap Motion Concepts i Canada, som er en av verdens ledende leverandører av ryggsystemer og trykkavlastende sitteputer. Matrx rygger er tilgjengelig i flere modeller, herunder Matrx Posture Dyp rygg. Matrx Posture Dyp rygg er en fast rygg med et funksjonelt design, lav vekt og spesielt stabil sidestøtte, for å oppnå en komfortabel og optimal postural støtte. 

Ryggen er kraftig polstret for økt komfort. Polstringen er formet rundt skallets kanter og trekket lukker helt av for skallet også på baksiden.  Matrx Posture Back Dyp er utviklet med innebygget beslag til nakkestøtte. Ryggen er designet med en ekstra dybde på 18 cm, som gir ekstra stabil sidestøtte, samt mulighet for å støtte bekkenet i en sittende posisjon. Ryggskallet har et tynt og solid design, med lav egenvekt. Skummet er behandlet med Ultra-fresh antibakterielt middel, som beskytter mot bakterievekst og støv, samt lukt og ubehag. Polstringen er polstret med vannavisende, pustende og vaskbart trekk. 

Matrx Posture back dyp har et ergonomisk grep plassert øverst på ryggskallet, dette bidrar til enkel håndtering av ryggen i forbindelse med demontering. Monteringsbeslagene kan monteres på ryggrørene på de fleste manuelle rullestoler på markedet. Når monteringsbeslagene er festet på rullestolen, klikkes Matrx ryggskallet enkelt på uten bruk av verktøy.

Smarte egenskaper:

  • Hurtig og enkel å ta av og sette på 
  • Ekstra myk polstring og god trykkfordeling 
  • Høy komfort 
  • Sikker og stabil for økt bevegelsesfrihet
  • Tilgjengelig i ulike størrelser og bredder
  • Justerbar i høyde, dybde, horisontal og vertikal vinkel
  • Kan monteres med nakkestøtte 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

360, 410, 430, 460, 510 mm

Høyde

Høyde

410 mm

Dybdejustering

Dybdejustering

+/- 50 mm

Vinkeljustering

Vinkeljustering

+/- 20°

Vekt ryggskall

Vekt ryggskall

> 2.5 kg.

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

136 kg

Maks. vasketempratur

Maks. vasketempratur

60°

Farge

Farge

Trekk: Svart

Brukermanual (1)
Annet (1)