Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske madrasser primært til anvendelse i pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et bredt sortiment av både trykkavlastende madrasser og puter som et supplement til forebygging og behandling av trykksår. SoftCloud består av en serie med fire vekseltrykkmadrasser. SoftCloud-serien innholder flere bredder, inklusiv bredder som egner seg for tyngre brukere og brede pleiesenger.

Invacare SoftCloud-madrasser og overmadrasser består av aktive støtteflater av høy kvalitet, designet for brukere med svært høy risiko for å utvikle trykksår. Det vekslende trykket er utviklet for å fordele trykket for den sengeliggende brukeren. SoftCloud pumpen har en stellefunksjon som letter arbeidet med forflytninger og pleie av den sengeliggende brukeren, og som av sikkerhetsmessige årsaker vender tilbake til opprinnelig innstilling, etter ca. 30 min.

SoftCloud miljøbilde
Pumpe SoftCloud
SoftCloud miljøbilde
Pumpe SoftCloud
SoftCloud miljøbilde
Pumpe SoftCloud

SoftCloud-madrassene har et inkontinenstrekk av høy kvalitet som optimaliserer mikroklimaet, miljø og komfort. SoftCloud-trekket er slitesterkt, dampgjennomtrengelig og elastisk. Madrasstrekket er antiallergisk og antibakteriell. Trekket kan rengjøres i henhold til SSI`s retningslinjer for området og kan vaskes i maskinen på 95° og tørkes i en tørketrommel på lavt temperatur.

Smarte egenskaper:

  • Håndtak: Bidrar til enkel håndtering og transport

  • Sikkerhetsremmer: Tillater sengen å være løst festet til madrassen samtidig som tilgangen til HLR-sikringen er fri.

  • Trekk med glidelås: Trekket har glidelåse som går hele veien rundt madrassen som gjør det brukervennlig å fjerne trekket ved vask.

  • Hengslet rygg: Madrassen er designet for å hindre at luftcellene glir ned når hjertebrettet heves, egenskapen bidrar også til å motvirke friksjon (gjelder kun SoftCloud Pro).

  • Avlastning av hælen: Fem hælceller på SoftCloud Pro gir konstant avlastning av brukerens hæl.

  • Kabelstyringssystem: Ingen etterfølgende strømkabler.

  • Stropper: Ved behov for HLR kan luften tømmes fra madrassens bryst- og mageregion ved å dra i den gule stroppen merket CPR

  • Transportmodus: En transportklemme kan festes på slangen for å sikre at luften holder seg i madrassen når den er frakoblet pumpen.

  • Høy brukervekt på maks 350 kg

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

1030-1160 mm

Høyde

Høyde

130-200 mm

Lengde

Lengde

2000 mm

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

200 til 350 kg

Total vekt

Total vekt

12.6 kg

Maks. temperatur vask

Maks. temperatur vask

95°

Farge

Farge

Blå

Brukermanual (1)
Servicemanual (1)
Tester og sertifiseringer (1)
Tester og sertifiseringer (1 fil)