";
Utgått produkt Utgått produkt

Invacare tilbyr et bredt sortiment av standard skummadrasser primært til anvendels i pleiesenger og sykehussenger. Invacares Dacapo skummadrasser er av høy kvalitet og gir optimal liggekomfort for brukeren. I utviklingen av Dacapo skummadrasser er det lagt stor vekt på høy komfort, enkel rengjøring og håndtering som bidrar til et godt arbeidsmiljø for pleiepersonalet. Det er også stort fokus på optimal trykkavlastning for å minimere risikoen for liggesår og trykksår.

Dacapo-serien fra Invacare består av ulike modeller for ulike behov: Invacare Dacapo Basic oppfyller de elementære kravene til god liggekomfort. Invacare Dacapo Combi er en trykkavlastende skummadrass som gir god trykkavlastning. Invacare Dacapo Square er en antidecubitusmadrass med liggeflate i oppskåret skum. Invacare Dacapo Heavy User er en skummadrass utviklet til bariatriske brukere som har tre lag med skum og finnes i to modeller på maks brukervekt 200 kg og maks brukervekt på 350 kg. Invacare Dacapo Top er en trykkavlastende topmadrass i høy kvalitet spesielt til bruk for toppen av standard skummadrasser uten trykkavlastende egenskaper. Invacare Dacapo Child er en standard skummadrass utviklet til unge og lette brukere, utviklet med organisk miljøskum og er svært komfortabel.

Madrassene kan brukes av eldre, syke eller personer med nedsatt funksjonsevne og støtte ved daglig stell av bruker. I kombinasjon med den elektriske sengen sikrer man et godt arbeidsmiljø for pleiepersonalet.

Smarte egenskaper:

  • Alle trekk er vaskbare: Dette bidrar til mer brukervennlighet (Sjekk vasketemperatur for de ulike modellene)

  • 3-sidig glidelås: Trekket har glidelås på tre sider. Ideelt for undersøkelse av madrassen og enkelt ta av trekket for vask.

  • Varierende vektfordelingssystemer: Bidrar til økt komfort og reduserer risikoen for trykksår. Det finnes i skåret nøkkel-hull formede firkanter, miljøskum skåret i firkanter, kaldskum eller viskoelastisk skum.

  • Trekk for alle: Lagd av ulike materialer og for ulike brukere (evakueringstrekk, bomullstrekk, inkontinenstrekk..).

  • Polyester trekk: Polyuretanbelagt som gjør madrassene 100% væskebestandig og lar huden puste.

  • Ulike størrelser og tykkelser: For å tilpasse brukerens behov og vekt.

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Velg mellom enkle, standard madrasser i skum til mer avanserte skummadrasser, statiske luftmadrasser og trykkavlastende vekseltrykkmadrasser.

Inkontinenstrekk
Inkontinenstrekk

Dacapo madrassene har et elastisk inkontinenstrekk som bidrar til et godt mikroklima for huden og det er maskinvaskbart.

Skum av høy kvalitet
Skum av høy kvalitet

Dacapo er laget av skum med god cellestruktur og en høy elastisitet.

Enkel å håndtere
Enkel å håndtere

Madrassene har to solide bærehåndtak.

Glidelås
Glidelås

Glidelås på 3 sider bidrar til enkel håndtering ved skift av trekk. Glidelåsen er dekket av dryppkant som sikrer god hygiene og enkel rengjøring.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Tekniske data
Tekniske data
Høyde

Høyde

120 mm

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

130 kg

Total vekt

Total vekt

8.5 - 12.5 kg

Maks. temperatur vask

Maks. temperatur vask

95°

Farge

Farge

Blå

Tester og sertifiseringer (1)
Tester og sertifiseringer (1 fil)