Alber e-fix drivaggregat - gjør om din manuelle rullestol til en liten, lett og transportvennlig elektrisk rullestol!

Nyheter

Alber e-fix drivaggregat - gjør om din manuelle rullestol til en liten, lett og transportvennlig elektrisk rullestol!

Hjelpemotoren Alber e-fix fungerer som en liten, lett og transportvennlig elektrisk rullestol

Noen ganger kan bakkene bli for bratte og avstandene for lange til at man orker å begi seg ut på tur med den manuelle rullestolen. Da kan et elektrisk drivaggregat (ofte kalt hjelpemotor) være et smart og godt alternativ.
 

Så hva er fordelene med et elektrisk drivaggregat?

Et elektrisk drivaggregat gir deg:

1) Muligheten til å veksle mellom å bruke den manuelle rullestolen på vanlig måte og å få ekstra krefter og fremdrift fra et elektrisk drivaggregat. På den måten kan du enkelt bruke den manuelle rullestolen på vanlig måte når du ønsker det, eller koble på drivaggregatet ved behov for det.

2) Ekstra krefter i hverdagen - samtidig som du sitter trygt og komfortabelt i din egne tilpassede manuelle rullestol. De elektriske hjelpemotorene vil gi deg hjelp både bortover, oppover og nedover, og er derfor skånsomt for muskler og ledd i nakke og armer, som ofte er ekstra utsatt for slitasjeskader hos rullestolbrukere.

3) Økt frihet og fleksibilitet! En rullestol med et elektrisk drivaggregat tar liten plass i rommet og omgivelsene. Dette gjør det svært enkelt å manøvrere en rullestol med påmontert drivaggregat - også innendørs. Våre drivaggregat fra Alber er dessuten satt sammen av svært lette og håndterlige komponenter, noe som gjør det enkelt å håndtere, demontere og transportere drivaggregatene - enten i bil, eller på fly!

Alber e-fix - gjør rullestolen om til en liten og lett elektrisk rullestol!

Ett av våre mest populære drivaggregat, som har vært på markedet i mange år, er drivaggregatet Alber e-fix. Alber e-fix er et brukerbetjent drivaggregat med joystick-styring, som også er tilgjengelig med ledsagerstyring som tilbehør.

Alber e-fix er et diskret og praktisk drivaggregat som gjør om brukerens manuelle rullestol til en lett, kompakt og transportabel elektrisk rullestol. Alber e-fix er utviklet på en slik måte at den ikke endrer rullestolens evne til å manøvrere, og drivhjulene kan enkles frikobles eller tas av ved hjelp av hurtigkobling. Lav vekt på hver enkelt komponent gjør Alber e-fix svært enkel å demontere, håndtere og transportere - genialt om du ønsker muligheten til å gjøre om din manuelle rullestol til en lett og transportvennlig elektrisk rullestol.

Alber e-fix drivaggregat er også prisforhandlet hos NAV. 

Alber e-fix drivaggregat

Les mer om Alber e-fix her