René Nielsen

Mental coach og foredragsholder

Rene-Nielsen_ambassadør

Mental coach og foredragsholder

I 1991 ble jeg påkjørt av et tog, og etter det har jeg sittet i rullestol. Dette gjorde det svært viktig å finne en stol som var tilpasset meg og min personlighet. Jeg valgte først en stol fra Top End, og senere en fra küschall. Begge produktene dekket mine behov og ga meg akkurat det jeg hadde bruk for – en lett rullestol med godt design, som ga meg frihet. I dag sitter jeg i en R33, som jeg mener er en stol for fremtiden. Den er innovativ, og designet og støtabsorberingen gir meg mulighet til å leve, fremfor kun å overleve, med mitt handikap.

Jeg benytter enhver mulighet til å fremheve Invacare som den beste leverandøren og en inspirator i jakten på det rette produktet, når en skal tilbringe resten av sitt liv i rullestol.

Invacares slagord «Yes, you can®» er for meg noe en kan si til seg selv når hverdagen blir grå og trist, og en har medlidenhet for seg selv og sin situasjon.

Jeg ble europamester, verdensmester og olympisk mester i et produkt fra Invacare, så når jeg i fremtiden skal mestre verden er jeg glad for å kunne velge Invacare som min trofaste partner.