Med Alber E-motion DuoDrive montert på den manuelle rullestolen trenger du ikke lenger å bekymre deg for å bevege deg over lengre distanser eller møte hverdagslige utfordringer som bratte bakker. Alber E-motion DuoDrive gir deg friheten til å komme deg rundt med den innsatsen du selv ønsker! Det blir også mulig å kjøre over lengre distanser ved hjelp av den aktive fartsholderen, uten å røre drivringene, og dermed kunne oppleve steder som tidligere ikke var like lett tilgjengelige.


e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack

Diskret og smart

Alber E-motion DuoDrive er en brukerstyrt hjelpemotor hvor hjelpemotorene er diskret bygget inn i drivhjulene. Med E-motion DuoDrive får du hjelp til å kjøre og manøvrere rullestolen i hverdagen, men også når du skal tilbakelegge lengre distanser - takket være kraften i de kompakte hjelpemotorene. Dette betyr at den manuelle rullestolen kan manøvrereres med et absolutt minimum av krefter både i armer, hender og fingre.

Med en liten brakett montert på rullestolen, kan du raskt og enkelt bytte mellom E-motion DuoDrive-hjulene og standard drivhjul - når du vil og hvor du vil! DuoDrive-hjulenekan også være fast montert på din rullestol når du ønsker det. Når du kjører på steder med god plass, for eksempel utendørs eller på et kjøpesenter, kan du aktivere DuoDrive fartshjelperfunksjon, som vil gjøre det mulig å få rullestolen til å kjøre fremover helt av seg selv. Når DuoDrive fartshjelperfunksjon er aktiv, behøver du ikke å bruke krefter på å kjøre rullestolen fremover. Du trenger kun å styre via drivringene, så gjør hjelpemotorene resten!

Ergonomi og fysisk trening

For deg som rullestolbruker vet vi hvor viktig det er med en god ergonomisk sittestilling, en riktig trykkavlastende pute og trening uten overbelastning for å ta vare på kroppen, samt styrke den mobilitet og sirkulasjon. E-motion DuoDrive forebygger skader og hjelper deg til å ikke overarbeide skuldre, armer og håndledd, men istedet trene og styrke dem. E-motion DuoDrive gir deg frihet og ofte et økt ønske om å komme deg ut og oppleve. E-motion DuoDrive gjør det mulig å fokusere på mulighetene heller enn begrensningene!

Smarte egenskaper:

  • Brukerstyrt hjelpemotor til manuelle rullestoler
  • Gjør den manuelle rullestolen om til en lett og diskret elektrisk rullestol
  • Kan monteres på de fleste manuelle rullestoler
  • God ergonomi - som beskytter og forebygger skader i skuldre, armer og håndledd
  • To hastighetstrinn - maksimal hastighet 8,5 km/t
  • Flere ulike kjøreprofiler
  • Kjøreavstand ca 25 km som gir stor frihet
  • Lett, diskret, smart og moderne design
  • Litium-ion-teknologi som sikrer strømoverskudd og lang batterilevetid
  • Hjelpemotor og batterier godkjent for flytransport

Allsidig og programmerbar

Hjelpemotoren for E-motion DuoDrive er allsidig og kan brukes både innendørs og utendørs. E-motion DuoDrive har forskjellige kjøreprofiler som kan tilpasses og programmeres i henhold til ønsker, behov og situasjon. Du kan velge mellom rolig kjøring, en sporty aktiv kjøretur eller noe midt i mellom. Hjelpemotorene kan også programmeres individuelt (H/V), for eksempel ved redusert armstyrke på den ene siden. E-motion DuoDrivev kan også programmeres individuelt for de to kjøreprogrammene, for eksempel for å passe henholdsvis innendørs- og utendørskjøring. 

E-motion DuoDrive og smarttelefoner

Alber har utviklet en app, "E-motion M25, som er kompatibel med både Android- og iOS-smarttelefoner. Ved å bruke appen får man ekstra alternativer og funksjoner. E-motion DuoDrive er et spennende og unikt produkt som støtter en aktiv livsstil - akkurat slik som Invacares øvrige hjelpemidler. Les gjerne mer om vårt øvrige og brede sortiment av Alber hjelpemotorer her.

e-motion klar til transport
e-motion klar til transport

Fleksibilitet og lav vekt gjør e-motion enkel å transportere og for eksempel ta med seg i bilen.

Drivringer
Drivringer

Hjelpemotoren e-motion aktiveres ved lett berøring av drivringene. Sensitiviteten kan justeres i 7 trinn individuelt på hjulene.

Batterier
Batterier

Av-/på-bryteren er også ladepunktet og har en magnetisk ladeplugg.

Batterilader
Batterilader

e-motion lades via smarte og raskt monterte magnetiske ladeplugger. Laderen er utstyrt med LED som viser status på ladenivået. Når e-motion er ferdigladet, vil oppladningen avbrytes automatisk.

Kontrollenhet
Kontrollenhet

SMOOV er enkel å bruke og enkel å kontrollere ved å bruke den separate kontrollenheten. Kontrollenheten er montert i en holder som kan plasseres der du synes det er enkelt å betjene.