Med Alber E-motion DuoDrive montert på den manuelle rullestolen trenger du ikke lenger å bekymre deg for å bevege deg over lengre distanser eller møte hverdagslige utfordringer som bratte bakker. Alber E-motion DuoDrive gir deg friheten til å komme deg rundt med den innsatsen du selv ønsker! Med Alber E-motion DuoDrive blir det også mulig å kjøre over lengre distanser ved hjelp av den aktive fartsholderen, uten å røre drivringene, og dermed kunne oppleve steder som tidligere ikke var like lett tilgjengelige.


e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack
e-motion M25 wheelchair power pack

Diskret og smart

Alber E-motion DuoDrive er en brukerstyrt hjelpemotor der hjelpemotorene er diskret bygget inn i drivhjulene. Med Alber E-motion DuoDrive får du hjelp til å kjøre og manøvrere rullestolen i hverdagen, men også når du skal tilbakelegge lengre distanser - takket være kraften i de kompakte hjelpemotorene. Dette betyr igjen at den manuelle rullestolen kan manøvreres med et absolutt minimum av krefter - både i armer, hender og fingre.

Med en liten brakett montert på rullestolen, kan du raskt og enkelt bytte mellom Alber E-motion DuoDrive-hjulene og standard drivhjul - når du vil og hvor du vil! DuoDrive-hjulene kan også være fastmontert på din rullestol når du ønsker det. Når du kjører på steder med god plass, for eksempel utendørs eller på et kjøpesenter, kan du aktivere DuoDrive fartshjelperfunksjon, som vil gjøre det mulig å få rullestolen til å kjøre fremover helt av seg selv. Når DuoDrive fartshjelperfunksjon er aktiv, behøver du ikke å bruke krefter på å kjøre rullestolen fremover. Du trenger med andre ord kun å styre via drivringene, så gjør hjelpemotorene resten!

Ergonomi og fysisk trening

For deg som rullestolbruker vet vi hvor viktig det er med en god ergonomisk sittestilling, en riktig trykkavlastende pute og trening uten overbelastning for å ta vare på kroppen, samt styrke mobilitet og sirkulasjon. Alber E-motion DuoDrive forebygger skader og hjelper deg til å ikke overarbeide skuldre, armer og håndledd, men istedet trene og styrke dem. Alber E-motion DuoDrive gir deg frihet og ofte et økt ønske om å komme deg ut og oppleve nye steder og ting. Alber E-motion DuoDrive gjør det mulig å fokusere på mulighetene heller enn begrensningene!

Smarte egenskaper:

  • Brukerstyrt hjelpemotor til manuelle rullestoler
  • Gjør den manuelle rullestolen om til en lett og diskret elektrisk rullestol
  • Kan monteres på de fleste manuelle rullestoler
  • God ergonomi - som beskytter og forebygger skader i skuldre, armer og håndledd
  • To hastighetstrinn - maksimal hastighet 8,5 km/t
  • Flere ulike kjøreprofiler
  • Kjøreavstand ca 25 km som gir stor frihet
  • Lett, diskret, smart og moderne design
  • Litium-ion-teknologi som sikrer strømoverskudd og lang batterilevetid
  • Hjelpemotor og batterier godkjent for flytransport

Allsidig og programmerbar

Hjelpemotoren Alber E-motion DuoDrive er allsidig og kan brukes både innendørs og utendørs. Alber E-motion DuoDrive har forskjellige kjøreprofiler som kan tilpasses og programmeres i henhold til ønsker, behov og situasjon. Velg mellom rolig kjøring, en sporty aktiv kjøretur eller noe midt i mellom. Hjelpemotorene kan også programmeres individuelt (H/V), for eksempel ved redusert armstyrke på den ene siden. Alber E-motion DuoDrive kan også programmeres individuelt for de to ulike kjøreprogrammene, for eksempel for å passe henholdsvis innendørs- og utendørskjøring. 

E-motion DuoDrive og smarttelefoner

Alber har utviklet en app, E-motion M25, som er kompatibel med både Android- og iOS-smarttelefoner. Ved bruk av appen får du tilgang til ekstra alternativer og funksjoner. Alber E-motion DuoDrive er et spennende og unikt produkt som støtter en aktiv livsstil - akkurat slik som Invacares øvrige hjelpemidler. Les gjerne mer om vårt øvrige og brede sortiment av Alber hjelpemotorer her.

Alber e-motion hjelpemotor klar til transport
e-motion klar til transport

Fleksibilitet og lav egenvekt gjør e-motion enkel å transportere, for eksempel ved transport i bil.

Drivringer Alber e-motion hjelpemotor
Drivringer

Hjelpemotoren e-motion aktiveres ved lett berøring av drivringene. Sensitiviteten kan justeres i 7 individuelle trinn på hjulene.

Batterier Alber e-motion hjelpemotor
Batterier

Av-/på-bryteren er også ladepunktet og har en magnetisk ladeplugg.

Batterilader Alber e-motion hjelpemotor
Batterilader

e-motion lades via smarte og raskt monterte magnetiske ladeplugger. Laderen er utstyrt med LED som viser status på ladenivået. Når e-motion er ferdigladet, vil oppladningen avbrytes automatisk.

Kontrollenhet Alber hjelpemotor
Kontrollenhet

Kontrollenheten er enkel å bruke og kontrollere ved å bruke den separate kontrollenheten. Kontrollenheten er montert i en holder som kan plasseres der du selv ønsker.