Webinar: Coffee & Cushion

Aktiviteter

Digitalt på Zoom, Norge

Webinar: Coffee & Cushion

Webinaret vil foregå på den digitale plattformen Zoom. Link til webinaret kommer i egen e-post fra Vicair i forkant av webinaret.
Webinar: Coffee and cushion Vicair sitteputer fra Invacare på anbud med NAV

Webinar: Coffee & Cushion

Start dagen med en kaffe og en innføring i de ulike Vicair-putene i ny rammeavtale for sitteputer

Invacares sitteputer fra Vicair kan anvendes i de aller fleste rullestoler og er utviklet for å gi brukeren optimal trykkavlastning, støtte og komfort. Alle brukere er forskjellige, og hver enkelt bruker har spesielle behov for posisjonering og støtte. 

Vårt morgenwebinar "Coffee & Cushion" vil fokusere på forskjellen på og anvendelsen av de ulike Vicair-putene som er med i den nye rammeavtalen for sitteputer med trykksårforebyggende egenskaper. 

Hva er egentlig forskjellene (og likhetene) mellom de ulike Vicair-putene? Når er det anbefalt å bruke de ulike putemodellene? Og hva er det viktig(ste) å tenke på ved valg av riktig sittepute? I løpet av webinaret vil du derfor også bli kjent med "The perfect package", som i følge Vicair sikrer optimal posisjonering, sittestilling og komfort hos brukeren.

Webinaret vil hovedsaklig holdes på engelsk av produktansvarlig Michel Miltenburg i Vicair. Det blir gode muligheter for å stille spørsmål, og det er fullt mulig å stille spørsmålene på norsk. Webinaret vil også være like givende om du kun ønsker å lytte. 

I vår kan du delta på Coffee & Cushion følgende dager:

  • Mandag 13. mars

  • Tirsdag 11. april (påmeldingsfrist: tirsdag 4. april (grunnet påske)

  • Tirsdag 16. mai (påmeldingfrist: fredag 12. mai)

Tidspunkt: 08.30 til 09.15/09.30

Varighet: 45-60 minutter

Webinaret vil foregå på den digitale plattformen Zoom. I forkant av webinaret vil du motta en egen e-post fra Vicair med link til webinaret.

Fyll kaffekoppen, og gjør deg klar for faglig påfyll!
 

Meld deg på her